Avi Pep

Respirem i pensem.

6 d'agost de 2022
0 comentaris

Dèficit

De socorristes, de personal sanitari, també al sector de l’educació sense, oblidar-nos d’organismes oficials i al sector serveis … i això amb tres milions d’aturats apuntats a l’atur … no quadra.

On cal buscar el motiu d’aquest dèficit estructural de personal en qualsevol sector? es que la gent no vol treballar? es que els responsables de l’àrea de personal de les empreses i altres tipus d’organismes, no s’atreveixen a contractar personal amb la finalitat de poder oferir un servei mes acurat al client, al pacient, a l’alumne …?

Es clar, el motiu es purament econòmic, contractar personal costa diners, molts o pocs es qüestió de qui ho valori, la visió es diferent si fa la valoració el treballador o l’empresari. La realitat però, es que tenim un dèficit de personal assalariat, i això fa que tinguem un dèficit de qualitat en els serveis. Podem repassar el sector que vulguem, no cal que ho faci jo, cadascú pot fer la seva valoració i cada persona en traurà les seves pròpies conclusions.

A més, avui llegia a la premsa que un estudi d’aquests que es fan regularment, que no sabem si es un reflex del pensament de les persones suposadament enquestades o es un suposat “globus sonda” per encarrilar el pensament conjunt de la ciutadania … be, continuem amb el que diu l’estudi referent a la pressió fiscal a Espanya, perquè és curiós que nosaltres, la gent, donem suport a abaixar els tributs encara que es retallin serveis.

A veure, jo no se pas a qui ho demanen, ni quines altres preguntes fan, de fet quasi sempre les enquestes estan encaminades a aconseguir el resultat que prèviament, qui encarrega l’enquesta vol que surti. Al nostre país actualment el nivell de molts serveis es nefast, segur que els ciutadans encara el volem reduir més? no m’ho crec … ho sento, no m’ho crec. El que si em crec, es que es una directriu de relat, per anar aplanant el camí cap una encara més dràstica reducció dels serveis i de la seva qualitat, sense abaixar impostos i sense retallar les grans carregues financeres a que esta sotmesa la nostra butxaca.

Pensem-hi una mica, recordem que pensar es gratis, no ocupa espai, no menja recursos de cap tipus, al contrari, estimula les nostres cèl·lules, i si algú ens fa una enquesta d’aquest tipus, rebutgem preguntes encaminades a generar opinió, hem de tenir la nostra pròpia, i l’hem de poder i saber expressar. Imatge de StartupStockPhotos en Pixabay

Vacances barates
14.08.2022 | 5.10
Violència en l’esport
11.03.2022 | 1.28
A General

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.