Festa Ovidi Montllor

20 anys de vacances

L’exposició L’Ovidi Popular ja es pot veure a Vic

0

Des d’aquest cap de setmana i fins a l’11 d’octubre, l’exposició d’Antoni Miró “L’Ovidi Popular” es pot visitar a la capital osonenca. Concretament, una part de l’obra es troba a l’Ateneu la Buixarda i una altra a la taverna social la Nyàmera. En total, 21 obres que recullen, en formats diferents, algunes de les representacions de l’Ovidi que el seu amic Antoni Miró ha treballat i ha difós per reivindicar la figura i el compromís d’Ovidi Montllor.
En ambdós locals hi podreu trobar el catàleg de l’obra de Miró sobre l’Ovidi, que inclou textos de Feliu Ventura, Toni Cucarella i Joan Fuster, i samarretes de la campanya Festa Ovidi Montllor. 20 anys de vacances.

El 23 d’octubre acte a Barcelona dins la campanya “Festa Ovidi Montllor”

0

Twitter_AnyOvidi-02Dins dels actes de la campanya “Festa Ovidi Montllor. 20 anys de vacances”, el dia 23 d’octubre, el Centre Cívic la Sedeta, a Barcelona, programa un acte per recordar i reivindicar l’Ovidi que tindrà una taula rodona-tertúlia i un concert a càrrec de Feliu Ventura, impulsor de la iniciativa de commemorar aquests 20 anys arreu del país.

L’acte comptarà amb la participació del propi Feliu Ventura, del Jordi Tormo, autor del darrer llibre sobre l’Ovidi, la filla de l’artista alcoià, Jana Montllor, de Josep Vicent Frechina, que parlarà de l’obra de l’Ovidi, i de l’amic de la família, el poeta Gerard Horta.

Després hi haurà un pica-pica per als assistents que donarà entrada al concert del cantant i autor de cançons de Xàtiva, Feliu Ventura.

Durant tot el mes d’agost, al mateix centre cívic s’hi podrà veure una exposició de l’artista alcoià i amic de l’Ovidi, Antoni Miró, “L’Ovidi Popular”.

Aquest divendres, homenatge a l’Ovidi a Tortosa

0

11218764_10208002637962943_1843911398590794838_nAquest divendres se celebra a Tortosa un acte d’homenatge a l’Ovidi Montllor amb motiu dels seus 20 anys de vacances amb una actuació del grup d’Arturo Gaya juntament amb la Banda Municipal de Música de Tortosa. Serà a l’Auditori Felip Pedrell a partir de les 10 de la nit.

Com a promoció es difon aquest text:
“Arturo Gaya (cantant dels Quicos) ens ofereix un joc mestre de paraules i música acompanyat de la guitarra de Paco Prieto i el contrabaix de Kike Pellicer. Junts donen a conèixer l’Ovidi Montllor a nova gent, el recorden sense nostàlgia, i amb la certesa que estem davant d’una figura i un repertori més necessaris que mai. El concert tindrà com a invitada especial la Banda Municipal de Música de Tortosa, dirigida pel mestre Juanjo Grau. Tot plegat, un bon merescut homenatge de Tortosa al cantant d’Alcoi en el 20è aniversari de la seua mort.”

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Presentació de l’Ovidi Popular a Vic, aquest divendres

0

CPlAt2nWUAAwY-eL’Ateneu Popular de Vic, la Buixarda, acollirà, aquest divendres, 25 de setembre, la inauguració de l’exposició L’Ovidi Popular, d’Antoni Miró, que es podrà veure fins a mitjan octubre al propi local de l’Ateneu i a la taverna social la Nyàmera. L’acte començarà a les 8 del vespre i serà introduït per Aleix Cardona, membre de Som Països Catalans.

L’Ovidi Popular al Café l’Infern, de Massalfassar

0

Les parets del Café l’Infern, de la localitat de Massalfassar, mostren les obres de l’artista alcoià Antoni Miró en record i homenatge a l’Ovidi Montllor, amb l’exposició “L’Ovidi Popular”, que des del març d’enguany i fins al març del 2016 recorre, de la mà de la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans i de Som Països Catalans, tot el país.

Allà s’hi poden adquirir els catàlegs de la mostra, amb textos de Joan Fuster, Toni Cucarella i Feliu Ventura i una aproximació biogràfica a l’Antoni Miró. L’exposició es podrà contemplar fins a primers d’octubre.

Festa Ovidi Montllor. 20 anys de vacances, avui al Fossar de les Moreres, a Barcelona

0

11986487_686192811481746_4759814411831435911_nAvui, 10 de setembre, i amb motiu de la diada de l’11S, se celebra un acte organitzat per Som Països Catalans al Fossar de les Moreres, concretament al passeig del Born, amb el títol d’ “On hi ha ocupació hi ha resistència”.

L’acte comença a 2/4 de 8 de la tarda i compta amb diferents parlaments sobre la commemoració dels 300 anys d’ocupació i de resistència a Mallorca, a càrrec de Jaume Morey; la feina i el posicionament de Som Països Catalans, a càrrec d’Aleix Cardona, i la campanya Festa Ovidi Montllor. 20 anys de vacances, a càrrec d’Anna Víctor, de la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans.

Hi haurà actuacions musicals i lectura de textos, a càrrec de Marcel Pich, que cantarà Guillem d’Efak, i Rosa Pascual que llegirà Ovidi Montllor.

L’acte es clourà amb la interpretació de la Muixeranga, pels Vinardells

L’activitat de la Comissió de la Garrotxa segueix aquest cap de setmana a Montagut

0

12002757_1621493138108368_1035642228048863476_nAquest diumenge, dia 13, el bar-restaurant Embruix de la terra/Can Suru (la Cometa), a Montagut, organitza una xerrada i concert dins de l’activitat pels 20 a nys de vacances de l’Ovidi.
Concretament, a les 6 de la tarda, es parlarà de la realitat social i política dels Països Catalans, a càrrec de Carles Riera, de Som Països Catalans, i un membre de la Comissió Ovidi Garrotxa.
Seguidament, a les 8, hi haurà concert amb Andreu Valor i Tomàs de los Santos, en la seva gira “Malgrat els dons… un altre cop de part dels bons”.