Sigueu benvinguts a l’auca de Zapatero.

L’auca de Zapatero podria considerar-se una de les millors de la Web Perenne… ¡¡i això podria significar més del que sembla a primera vista!! La Web Perenne conté bastantes poesies, més de trenta, no és cap broma…

¿Us animeu a llegir-la, si no ho heu fet ja? Aposto a que us agradarà. En tot cas, aquí en teniu el vincle, a sota mateix:

https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/L-auca_de_Zapatero

Espero la vostra opinió, si sou tant amables.

Salut i bon dia.

Oferim vàries poesies de Lletra Perenne.

Hola!

Ofereixo vàries poesies de qualitat de la web Lletra Perenne, a veure si us agraden:

L’auca d’Epicur, dedicada a aquest filòsof influent de l’helenisme i, probablement, el més criticat.

L’auca del Blondy i Blacky, dedicada a uns gatets que vaig tenir, a la seva memòria; una auca clàssica d’afecte i convivència.

L’auca de Fraga; ¿qui era aquest amant de les dictadures? Aquí en pots treure més informació.

La cançó de l’entreteniment filosòfic; una cançó que dóna consells en forma de cançó, basada en la cançó “make them laugh” de la película “singing in the rain”.

El Facebook censura ara la propaganda del Fòrum Perenne cap al Facebook mateix, sense avís previ i sense explicar els motius.

Benvolguts membres del Portal Perenne,

Que sapigueu que avui (abans d’ahir no passava) el Facebook (en nom propi o en nom d’algú altre) ha decidit que els continguts del Fòrum Perenne (¿quins continguts, exactament?) no es poden promocionar directament des de les webs del Fòrum Perenne cap al Facebook, ja que, segons avisen, “your message couldn’t be sent because it includes content that other people on Facebook have reported as abusive” (traducció aproximada: “el teu missatge no ha pogut ser enviat perquè inclou contingut que una altra persona en Facebook ha denunciat com a abusiva“). En ningun cas no informen pas de quin és el contingut (si és que existeix algun contingut real) que, segons ells, ha merescut la censura de tota una web. Tampoc diuen quina persona, suposadament real, singular o plural, m’ha denunciat al Facebook, si és que no m’ha denunciat el Facebook mateix. ¿Intervenció del Racó Català, possiblement?

Si la censura es manté i augmentés, possiblement consideraria el marxar del Facebook per sempre. Si ells no m’ajuden a mi jo no els ajudo a ells. De moment, vull esperar a veure què passa…

Vull que ho sàpiguen els meus usuaris, encara que semblin ser molts pocs o no sigui ningun.

Bon dia.

 

Disculpes per la pobre activitat en aquesta web d’articles. Intentaré reforçar-me les setmanes següents.

Als pocs usuaris que pugui tenir aquest espai, l’Espai Perenne,

Sé que no serveix com a molta excusa, però aquest temps m’he pogut dedicar poc a l’Espai Perenne (i al Cosmos Perenne en general) per problemes de salut i altres maldecaps, lamentablement.

Sé que en l’article 34 de la normatació perenne s’indica com a principi rector l’activitat de l’Espai Perenne… però jo no sóc pas cap superhome, mireu vós.

Bé, en tot cas he posat aquest article…

Per compensar-ho almenys en part, us recomano el següent article perenne sobre res menys que Tom Sawyer i el seu món: https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Tom_Sawyer_i_la_senyoreta_Becky_Tacher;_ai,_la_gelosia…

Mentrestant, el Portal Perenne continuarà, almenys en el que poguem, la seva activitat.

Salut!!

Benvinguts a Katar… ¡¡i procureu sobreviure!!

Benvinguts espaiencs i espaienques,

Us donc la benvinguda al que és, almenys per ara, el meu article amb més comentari: el que es refereix al llibre “Los asteroides de Katar”, on, com a Investigador Federal, lluites per a acabar desarticulant una malvada banda de traficants de l’estupefacient Satophild.

Si voleu potser llegir l’article, aquí el teniu:  https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Katar

Res més per ara. Que passeu un bon dia.

Ja és l’últim dia de l’any!! Sigueu feliços, gent!!

Hola gent de l’Espai Perenne (suposo que som pocs però orgullosos).

Com a administrador d’aquesta web i de tota la resta de webs i espais del Portal Perenne, us desitjo un feliç 2020 carregat d’ilusions i d’esperances.

Personalment, espero que els presos polítics aviat tornin a casa. Així ho espero sincerament i amb ilusió. Amb o sense ajudar a en Sánchez, ERC.

Us espero per Lletra Perenne.

Salut i amor!!