Espai Perenne

Un setmanari sobre literatura, poesia i altres temes, com a part de les webs del Cosmos Perenne

¿Voldríeu votar que no (que no) a aquesta enquesta pro-unionista?

Benvolguts compatriotes catalans (almenys perquè suposo que la majoria ho sou),

Us recomano votar que no a la següent enquesta, expressament feta perquè  l’unionisme pugui esperar ilegalitzar l’independentisme: Comunidad ABC contra l’independentisme 

Crec que hem de demostrar als qui defensen la per a mi odiosa unitat d’Espanya que no som pocs i que podem combatre.

Ànims, que de moment som el 71% a favor del NO i hem de procurar ser més.

Res més per ara. ¡¡Una abraçada i visca Catalunya lliure!!

El Capità Amèrica: un heroi com pocs.

Aquest article setmanal el dedico a un dels meus herois preferits i un dels més coneguts: l’insubornable i d’agilitat sobrehumana Capità Amèrica.

Malgrat que alguns podrien pensar que el Capità Amèrica només protegeix Amèrica del mal, en realitat protegeix a tot tipus de gent de tot el món, inclòs, si és el cas, gent d’altres dimensions. Els seus ideals són la llibertat, la defensa de l’innocent i la protecció de la justícia.

Encara que hom podria considerar que el nazista i sense pietat Crani Roig és el seu pitjor enemic, en té d’altres, entre ells la cruel Víbora (abans Madame Hidra), Calavera (un relativament recent enemic seu, fort i armat, que li planta cara constantment), el sense ideals anarquista Sin Banderas, el salvatge Mr.Hide i encara d’altres.

Entre els seus seguidors potser el més popular és Bucky, qui va semblar morir en un accident d’avió (però ara, si ho he entès bé, ha tornat a l’activitat contra el mal) si bé altres aliats són el Falcó (heroi de Harlem), l’erratabund Nòmada, l’heroic Home-D i d’altres també, sempre disposats a lluitar contra el mal.

Llarga vida al Capità Amèrica i al seu món de bons i dolents (i, suposo, neutrals)!!! Long live Capitain America!!!