Espai Perenne

Un setmanari sobre literatura, poesia i altres temes, com a part de les webs del Cosmos Perenne

Foroactivo saboteja el Fòrum Perenne. ¿Intervenció dels enemics del projecte Perenne possiblement?

Bon dia.

El Fòrum Perenne, de moment, ha desaparegut de tota activitat meva en el Cosmos Perenne. Foroactivo, sembla pràcticament indiscutible, ha sabotejat el Fòrum Perenne. Ja no hi puc accedir com a administrador. Ara, potser, el Forum Perenne de Forocatalan, es transformarà en un fòrum de pati de colegi sense amo. És ja la segona o tercera vegada que un fòrum de Foroactivo o Forocatalan em surt sabotejat.

Sospito intervenció, potser amb diners, del Racó Català o, sembla menys probable, Comunidad Umbria o de la Resistència Frikie Raconaire.  Qui sap. Jo suposo que mai sabré qui és el culpable, bé sigui, o no sigui, aquests dels qui sospito i que ara he mencionat.

Però potser encara no he dit la última paraula respecte a la possibilitat de tenir fòrums. Intentaré fabricar-me uns fòrums pel meu compte, sense necessitar l’ajut de Forocatalan. El destí vulgui que ho aconsegueixi.

Res més per ara.

Bon dia.

L’aeroport de Barcelona es declara en vaga. ¿Una catàstrofe?

Benvolguts espaiers i espaieres,

Us informo d’una novetat recent que crec que podria portar cua. Gràcies a la notícia de Vilaweb  he vist que avui ja està declarada oficialment (amb una votació de pocs participants però d’una aclaparadora majoria en contra de la proposta de Trablisa). No obstant, molts protesten perquè el govern espanyol vol exigir que el marge de participants en la vaga no superi el 10%.

Jo personalment crec que la vaga té raons de ser i donc suport als manifestants a no rendir-se a la primera de canvi.

Esperarem novetats substancials i aleshores és molt possible que ho anunciï a Espai Perenne.

Salutacions.

.

.

.


Sigues benvingut a Lletra Perenne: http://lletra-perenne.fandom.com/ca