Espai Perenne

Un setmanari sobre literatura, poesia i altres temes, com a part de les webs del Cosmos Perenne

El Facebook censura ara la propaganda del Fòrum Perenne cap al Facebook mateix, sense avís previ i sense explicar els motius.

Benvolguts membres del Portal Perenne,

Que sapigueu que avui (abans d’ahir no passava) el Facebook (en nom propi o en nom d’algú altre) ha decidit que els continguts del Fòrum Perenne (¿quins continguts, exactament?) no es poden promocionar directament des de les webs del Fòrum Perenne cap al Facebook, ja que, segons avisen, “your message couldn’t be sent because it includes content that other people on Facebook have reported as abusive” (traducció aproximada: “el teu missatge no ha pogut ser enviat perquè inclou contingut que una altra persona en Facebook ha denunciat com a abusiva“). En ningun cas no informen pas de quin és el contingut (si és que existeix algun contingut real) que, segons ells, ha merescut la censura de tota una web. Tampoc diuen quina persona, suposadament real, singular o plural, m’ha denunciat al Facebook, si és que no m’ha denunciat el Facebook mateix. ¿Intervenció del Racó Català, possiblement?

Si la censura es manté i augmentés, possiblement consideraria el marxar del Facebook per sempre. Si ells no m’ajuden a mi jo no els ajudo a ells. De moment, vull esperar a veure què passa…

Vull que ho sàpiguen els meus usuaris, encara que semblin ser molts pocs o no sigui ningun.

Bon dia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.