Espai Perenne

Un setmanari sobre literatura, poesia i altres temes, com a part de les webs del Cosmos Perenne

Ja s’han acabat les vacances. A reemprendre l’activitat!! A treballar!!

Bon dia, Perennis i Perennies!!

Ja s’han acabat les vacances. A treballar!!

Ara, per avui, us oferiré dues bones poesies de les bones (almenys segons mi) del Portal Perenne:

Suma’t al Perenne!! — https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Suma%27t_al_Perenne!!

Jo al Racó no hi tornaré (cançó paròdia sobre el Portal Perenne i els fòrums)  — https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Jo_al_rac%C3%B3_no_hi_tornar%C3%A9_(can%C3%A7%C3%B3_par%C3%B2dia_sobre_el_Portal_Perenne_i_els_f%C3%B2rums)

En ocasions en que sorgeixin notícies interessants és possible que en publiqui alguna, respectant les normes del Portal Perenne.

A reveure!!

La web Perenne declara finalitzades les seves vacances.

Teòricament les vacances d’aquesta web s’haurien d’haver acabat el dia 3 d’aquest mes (és a dir, fa tres dies, diguem), però com que la feina de les pràctiques i vàries coses se m’han interposat (no sóc un robot treballador, sóc una persona), declaro el final de les vacances avui i, si cal concretar, posem a les 7:10 del matí, que és ara mateix. Diuen que més val tres dies de retard que mai.

Per tant, tots els drets i deures de la normatació i la resta de normes s’han reactivat i els principis rectors han tornat a la vigència. A plena potència, gent. No és ninguna broma malgrat ho expliqui en llenguatge inhabitual.

Ara, per tant, és moment d’oferir molta activitat (o, almenys, la possible) per tal d’intentar aconseguir molts lectors i prou fama i influència, inclosa l’activitat filosòfica explicada en resums el màxim de comprensibles.

Lectors de Facebook, estigueu ben atents. Insisteixo, aquest article no és cap broma.

Res més per ara. Que passeu un bon dia!!