Espai Perenne

Un setmanari sobre literatura, poesia i altres temes, com a part de les webs del Cosmos Perenne

S’ha acabat el “calvari”, però en vindran d’altres… la vida continua.

Hola pereniis/ies,

S’ha acabat el “calvari” del Servei Prelaboral, però la vida continua i vindran altres calvaris i calvariets… Cal tenir ànim, la lluita continua.

Mentrestant, anar mirant per fer nous articles, per exemple de Osset de Peluix, alhora que dissenyo un senzill joc de rol que m’han encarregat.

Tinc la intenció de fer més articles filosòfics per a ajudar a entendre la filosofia i el món que l’envolta alhora que el món que inclou.

Sigueu bonets i estigueu bonets.

 

Unicorn gris.

Esperant l’osset de peluix i esperant la fi del calvari.

Bon dia, perennis i perennies.

Tinc moltes ganes d’escriure més capítols de l’Osset de Peluix i continuar amb les aventures dels meus estimats Èric i Miranda. L’aventura no s’acaba fins que està escrita del tot o fins que l’escriptor del tot s’ha rendit, i no és cap dels dos casos…

Apart, també tinc preparat un article que aviat publicaré sobre el Puigdemont i que serà en clau propagandística. Ja sabeu, a les penes punyalada.

Aviat s’acaba el Prelaboral. En certa manera ha estat un calvari, però a la seva manera m’ha ajudat a adquirir disciplina i obediència, virtuts que espero i vull mantenir tota la vida. Gràcies, Prelaboral.

De moment s’acaba l’article de Espai Perenne. Salut, gent!!

 

PD posterior: podeu llegir la cançó de Puigdemont aquí

Amb el peu enguixat i disposat a novetats no molt llunyanes.

Bona tarda gent d’Espai Perenne.

Com vaig prometre per norma, intento postejar almenys un cop per setmana. Per aquest cop almenys, he complert.

Ara estic amb el peu enguixat per un accident, però això, encara que m’incapacita i en altres casos dificulta poder fer certes feines, no perdo la moral.

Pel portal perenne no hi ha moltes novetats a la vista excepte un article de Nietzsche i no tardar gaire en publicar un nou article a l’Osset de Peluix, que, si canvio d’idea (no ho prometo pas) potser el penjaré a Internet sense esperar a publicar els demés. Ja ho veurem.

Per cert, us espero al fòrum perenne i que digueu les vostres opinions sobre la norma primera perennia.

Ens veiem, gent!!

 

Sense moltes novetats en el front.

Bon dia a tothom!!

Iniciem aquest blog de notícies i contingut perenne i català. Tothom hi és benvingut excepte en Rajoy 😉 . És broma. Tothom qui sàpiga català hi és benvingut. Benvingut, que no obligat a veni-se.

Sapigueu que hi procuraré publicar almenys un article per setmana en aquest blog. No és broma. Ho procuraré. M’agradaria garantir-ho però no sóc ningun superhome.

Que passeu un bon dia!! Salut!!