Espai Perenne

Un setmanari sobre literatura, poesia i altres temes, com a part de les webs del Cosmos Perenne

Ja és l’últim dia de l’any!! Sigueu feliços, gent!!

Hola gent de l’Espai Perenne (suposo que som pocs però orgullosos).

Com a administrador d’aquesta web i de tota la resta de webs i espais del Portal Perenne, us desitjo un feliç 2020 carregat d’ilusions i d’esperances.

Personalment, espero que els presos polítics aviat tornin a casa. Així ho espero sincerament i amb ilusió. Amb o sense ajudar a en Sánchez, ERC.

Us espero per Lletra Perenne.

Salut i amor!!

Era una innocentada.

Ara que ja ha passat el dia dels Sants Innocents, ho confesso, per si potser algú encara s’ho creu, qui sap: lo del desmantellament del Portal Perenne era pura i simplement una innocentada, res més. El Portal Perenne continuarà.

Res més per ara. Bon dia, gent!!

 

Dues noves entrades a Lletra Perenne.

Benvolguda gent d’Espai Perenne,

Us ofereixo dues entrades noves a Lletra Perenne:

La carn és dèbil però l’esperit és fort: és una poesia que tracta sobre la fortalesa de l’esperit i com pot influir en la vida; pots visitar-la en: https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/La_carn_%C3%A9s_d%C3%A8bil_per%C3%B2_l%27esperit_%C3%A9s_fort

Sobre el mediatisme del Facebook i les altres webs: és una poesia que tracta sobre el mediatisme del Facebook i alguns consells sobre el seu ús; pots visitar-la en: https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Sobre_el_mediatisme_en_el_Facebook_i_les_altres_webs

Sou benvinguts a visitar-la, i a comentar-la només com a usuaris registrats si voleu, a Lletra Perenne.

Que passeu un bon dia.