Eureka!

El bloc d'en Quim Bosch

17 d'agost de 2013
3 comentaris

Així està la Unió Europea…

La Unió Europea no permetrà que Andorra emeti euros amb la imatge del pantocràtor d’una de les seves esglésies romàniques (Sant Martí de Cortinada). Considera que reproduir aquesta imatge artística del segle XII vulneraria la neutralitat religiosa, una de les tantes neutralitats que caracteritzen la UE.

Des d’aquí vull transmetre la meva fervent felicitació “a qui correspongui”, alhora que em prenc la llibertat de demanar que retirin –per sexistes- les monedes de 10 cèntims d’Itàlia i de San Marino. Suposo que n’han vist alguna: és aquella moneda amb la venus de Botticelli (una barjaula que ensenyava les tetes).

I ja que hi som, els avanço que el dia que Catalunya se n’independitzi demanarem a l’Estat espanyol que retiri el retrat de l’escriptor que actualment reprodueixen les seves monedes de 20 cèntims. Perquè també seria una vulneració de la neutralitat mantenir-lo mentre no ens posem d’acord si es tracta de Miguel de Cervantes o d’en Miquel Sirvent.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Jo del govern andorrà haguès fet cas omis als correctors polítics de la UE. Primerament, perque Andorra no és de la UE. I desprès, per fer cas omis a una legislació imbècil i misserable, que vol ser “laica” i sols fa pena.

    Atentament, i feliç dissabte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.