no m’importa que m’espiïn

De tant en tant a la part inferior de la pantalla de l’ordinador un conegut antivirus m’avisa tot dient: “la vostra càmera web us espia” acompanyada de l’oferta d’aplicació especial per evitar-ho informant del cost econòmic.

Si donem una ullada a la Viquipèdia sobre l’espionatge, veurem que d’una manera o altra tota persona que disposi d’ordinador o aparell modern de telèfon ja està condemnada a patir un control de la seva ànima, què hi farem!, és el preu d’estar al dia consumint tecnologia comunicativa; ara bé un cop acceptades les regles, m’agradaria saber a qui li pot molestar fins al punt d’oferir un remei anti tafaner, que hi hagi persones que no ens importi que ens espiïn i menys a través del forat -ocult rere un pedaç de negre cinta aïllant- d’una càmera web que no té activada a l’ordinador per interactuar amb altres internautes.

Nota d’imatge: En la foscor de les cambres, a través de les franges estretes dels llibrets dels porticons, quantes mirades perdudes rere pensaments, no han espiat la solitud del carrer o el fet d’anar i venir la gent.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *