el pedro, el sánchez, el progresista

Té raó, elpedrosánchezprogresista, quan creu, i per això ho afirma, que no hi ha res més progressista que “unir España”, que “dialogar”, que “avanzar” que “bla, bla, bla…” i jo afegiria que, evidentment no hi ha res més progressista que ser-ho d’avui per demà com ell va fer-ho l’endemà de les últimes eleccions generals del 10N. Tot un crak del progressisme
Avui sabem pels mitjans d’informació que el govern d’elpedrosaáchezprogresista, enceta “la legislatura del diàleg” però, com que tanmateix avui, Puigdemont i Comín s’estrenen com a eurodiputats aquest dilluns, tot gràcies a l’estratègia de l’exili per plantar cara a la feixista raó d’Estat latent a Espanya, la ciutadania demòcrata i independentista seguirà atentament la segona notícia tot esperant escèpticament i innocentment, tal com ja d’adults esperem el regal el dia de reis, que el progressisme del flamant govern de coalició no faci esperar gaire a què l’eurodiputat Oriol Junqueras ocupi l’escó que per dret li correspon així com del mateix progressisme ha de venir l’anul•lació del judici de l’1-O que no l’almoina dels permisos carceraris prolongats entre el progressisme d’allò d’“unir Espanya” “dialogar” “avanzar…”

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *