un circ dins la història (1)

Un bon dia, aquell tros de solar del barri, ara feliç zona enjardinada del carrer Escultor Ordóñez – Garrofers, davant els murs del cementiri de Sant Andreu, recuperà el costum de servir de lliure i “salvatge” zona d’aparcament de tota mena i tampanys de vehicles i, aquell circ que per uns dies alterà festivament la vida del barri, es traslladaria qui sap on, a engrescar noves criatures ja siguin de barriada, ja siguin de poble doncs, segurament, la modesta però professional companyia: E.Ballesteros de Chirivella (Valencia), no ambicionaria cotes més altes de “caché” professional.

(1) setzena imatge del recull de 16 que finalitza la sèrie de circ ocupant l’espai del bloc recollit en la categoria “memòria del barri de porta”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *