esperançadores boies grogues

Algú posseït d’autoritarisme en el partit de la final de la Copa del Rey va fer retirar i llençar al contenidor de fems, samarretes grogues, bufandes grogues, cartells grocs amb la paraula “llibertat” i xiulets que tot plegat, serien utilitzats per fer ús de la llibertat d’expressió.
Com que se suposa però, que estem en un Estat de Dret, aquest algú posseït d’autoritarisme va tenir prou cura de no generalitzar l’ordre d’escorcoll i retirada de símbols a tots els punts de control d’entrada al camp en previsió de què si alguna persona que va patir la humiliació de ser escorcollada, se li acut denunciar el fet, aquest algú posseït d’autoritarisme davant del fiscal o jutge pugui defensar allò del fet que “un excés de cel”, mai pot justificar que les recomanacions, dies previs al partit, de no dur símbols o xiulets independentistes, hagi estat una ordre explicita el dia del partit, ja que, dins l’estadi, estelades i alguna samarreta groga i xiulets van estar pressents.
Un episodi més a afegir dins dels annals de la història d’Espanya, un ridícul i esperpèntic episodi que si no fos per respecte a qui pateix aquesta malaltia, diria que tots els recalcitrants unionistes espanyols amics d’utilitzar l’abús de poder com a eina de diàleg, acabaran convertint-se en malalts terminals d’una, per absurda, intractable “xantofobia”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *