Una injecció de democràcia ANC

L’assemblea general ordinària de Manresa va portar canvis higiènics al Reglament i als Estatuts de l’Assemblea Nacional Catalana, que s’han aplicat ja en aquestes eleccions. Hi va haver una injecció de democràcia en aquest magnífic acte a Barcelona en què els candidats es van poder explicar davant de tots els membres de ple dret. Un acte amb 43 candidats no era fàcil que sortís bé –però l’organització no va fallar, va ser ANC!

Com escrivia avui la Belén de l’ANC Madrid:

Hola, creia que no tenia sentit fer-me 600 km en cotxe per venir expressament des de Madrid, i parlar un minut, a tot estirar 2. I m’ho vaig rumiar molt. Finalment vaig pensar que encara que fos per compartir una estona amb la resta de candidats estaria bé i vaig agafar el cotxe i cap a munt, tot i saber que podria ser frustrant l’experiència.

Però sincerament he quedat molt sorpresa. Sabia que la gent del Barcelonès sou gent molt curranta, però el nivell d’eficàcia d’ahir i l’agilitat de l’acte va ser de primera.

Moltes gràcies als organitzadors, al públic, i als participants; tots vam fer una molt bona feina.

Salut i Independència!
Belén Murillo

L’organització va ser també diligent a l’hora de publicar el vídeo de l’acte, que ja es troba al canal de YouTube Assemblea Vídeo. Aquest és el minutatge de l’acte:

  • 15 primers minuts: presentació
  • 15:30 – 37:40: els 19 candidats territorials de la ciutat de Barcelona, per ordre alfabètic: Enric Blanes, Rubén Cantos, Enric Climent, Natàlia Esteve, Soledat Farré, Joan Giralt, Albert Jaime, Jordi Lleras, Fina Mayol, Jordi Morera, Ferran Palau, Ricard Pons, Linus Puchal, Jordi Rich, Lídia Rodríguez Alberich, Roger Salmerón, Patrícia Sarrias, Marta Torres i Xavier Vidal
  • 38:03 – 1:06:45: 24 candidats nacionals (de 56 de possibles), per ordre quasi alfabètic: Amadeu Abril, Agustí Alcoberro, Josep Antolí, Ariadna Benet, Eduard Cabús, Liz Castro, Marc Comes, Enric de Vilalta, Lluís de Yzaguirre, Ariadna Isern, Xavier Ludevid, Belén Murillo, Jordi Pacheco, Marcel Padrós, Josep Manel Parra, Anna Pérez, Josep Pinyol, Miquel Raich, Pep Rovira, Pau Solà, Francesc Abad, Bernat Vila, Montserrat Daban i Francesc Felip
  • 1:07:00 – 1:38:00: preguntes als candidats territorials o nacionals
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.