Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Admirable

A mitja vesprada la pantalla de la CNN es posa a fer lletres enormes de les que acostuma a usar quan passa una cosa grossa. Ep! alerta. Diu que hi ha una cadena de possibles bombes en avions als Estats Units i Gran Bretanya. Ostres. Al cap d’uns instants la BBC també fa les lletres grosses i la notícia va baixant esglaó a esglaó fins arribar als informatius locals. I arriba el moment ‘must’. El moment ‘must’ és aquell quan totes les pantalles de televisió del mur que tenim a la taula central de la redacció tenen la mateixa imatge: avions. És curiós anar posant veu a les diverses cadenes i veure com els locutors s’esforcen a omplir unes imatges que no diuen res. Avions d’UPS apartats en diversos aeroports. Una càmera enfoca un d’aquells policies que desactiva bombes amb el seu sofisticat vestit i això provoca una excitació més gran encara.

Finalment després d’hores i més hores de vore morros d’avió decidisc anar-me’n a casa. No sabem encara què passa ni si de fet passara alguna cosa però he assistit a una admirable lliçó de com es pot parlar per parlar durant hores i fent-se els interessants.

PD. Obama diu que havien trobat dos explosius, un a Dubai i un altre a Anglaterra. Els avions que han fet aterrar a Amèrica estaven nets. 

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.