barri de porta (3), plaça sóller, el desert de la zona (2de 8)

Els 22.000 m2 de la plaça donarien molt de si per al lluïment dels sempre atrafegats despatxos d’arquitectes de l’època encarregats de dur a terme projectes impulsats des de les principals administracions territorials i així, en la fotografia, veiem com un jove tècnic en la matèria, te cura d’anar explicant al veïnat convocat per a tal fi, el projecte realitzat fins al moment.
Des d’un terrat o pis més alt, a vista d’ocell, s’hi podia veure amb més perspectiva, les senyalitzacions al terra de la plaça de la distribució de futurs espais socials producte del criteri de l’opinió popular anterior a qualsevol projecte en ferm o bé, posterior després de donar carta blanca a l’equip tècnic immers ja en la planificació oficial.
Més i millor informació a “les batalles de 9 barris” de Xavier Montanyà

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *