tempus fugit

de tot i de res

16 d'agost de 2019
0 comentaris

eivissa del 75 (9 de 17)

Els dromedaris formeu part, important, del regne animal, per la qual cosa, avui divendres dia de la categoria “la gatera”, hi esteu convidats d’honor.
No sé qui devia traslladar-vos, segrestant-vos, des del vostre hàbitat natural fins a l’illa d’Eivissa amb la sola intenció de fer negoci utilitzant-vos com un atractiu turístic tot passejant als visitants damunt del gep.
Lligats un rere l’altre amb corretges i cadenes i… qui ho sap?, sinó un xic sedats, estàveu obligats a seguir al camell capdavanter; aquest, duent les regnes per rebre ordres del cameller que a peu el guiava, parsimoniosament seguia el circuit assenyalat modestament a terra amb pedres.
Era un solar als afores de no sé quin poble, un solar segurament a l’espera d’un pla territorial per construir-hi cases o bestieses d’hotels però, mentrestant, amb tots els permisos municipals, la propietat del terreny el llogava al millor postor i així uns i altres treien suc -econòmicament parlant- de vosaltres, pobres quadrúpedes ja ancians i avorrits que d’esma caminàveu.
Ho confesso, caiguérem de quatre potes i vam xalar passejant damunt vostre però, no sé si tot d’una o al cap de poc, una llumeneta encesa en la consciència, personalment em va dir que, en la vida, mai més!, i no perquè no fóssiu espècie autòctona de l’arxipèlag balear sinó perquè no paga la pena gaudir d’una experiència nova a costa de l’esclavitud d’animals de càrrega obligats a treballar per l’esbarjo dels humans.

qüestió de suggestions
03.07.2019 | 8.54
la camamil•la
29.06.2021 | 7.54
cau foc, que diria ta mare!
28.07.2013 | 8.35
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.