Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

I finalment he votat des del llit

Avui divendres començaven les votades per a triar l’Assemblea de Representants del Consell per la República. I jo he votat a primera hora …sense eixir encara del llit.

Vote la gent que vote, aquestes eleccions són importants perquè per primer vegada votem de manera diferent. Votem persones i no partits. Votem gent pròxima en el territori, en el meu cas la circumscripció és el meu barri. No votem llistes tancades, tant podem votar dos, com tres, com quatre que és el màxim de representants en el cas de la meua circumscipció. Votem electrònicament -des del mòbil! Votem al llarg de tres dies. I votem tots els Països Catalans.

Les novetats no són poques, precisament. I això comporta també la necessitat de més implicació. M’he fet un paperet per a estudiar a qui anava el meu vot, llegint-me les biografies dels candidats i mirant el debat que van fer tots ells.

Que fas les coses diferents es demostra fent-les i per això avui crec que és un gran dia. Insistisc: amb indiferència de quanta gent vote. Perquè l’important, en aquest cas, és haver-ho fet diferent. A la manera republicana.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.