d´ofici, arader (2 de 6)

Per recollir fruits dels arbres l’escala tradicional d’Hortela, feta amb llenya d’ullastre, no té res d’envejar a les més modernes d’alumini que no sigui la lleugeresa del seu pes doncs, en la resta de característiques les supera
L’Hortela està feta de noble matèria primera, confeccionada manualment una a una, pot dir-se que no hi ha dues d’iguals i, a més a més, un cop t’hi enfiles, la seguretat que dóna d’inamovible gràcies al piramidal triangle de fixació a la terra, fa que qui disposa d’una dins la caseta d’eines no es penedeixi de conservar-la durant anys o, arribat el cas de decrepitud, encarregar a ca l’arader una de nova que jubili la, en dècades, desgastada pel seu ús.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *