43 persones noves al Secretariat Nacional

Els nous membres del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana esperem que les eleccions d’aquest dissabte 14 de maig hagin estat les darreres. Esperem arribar aviat al dia que l’Assemblea es dissoldrà, complint els seus principis fundacionals, quan tindrem un estat independent i reconegut internacionalment.

Mentrestant, arran dels canvis als Estatuts i al Reglament de règim intern que es van aprovar a Manresa, aquestes (darreres) eleccions han comportat més debat, més presència de tots els candidats, més exigència d’igualtat d’oportunitats… El debat de Barcelona amb candidats territorials i nacionals va ajudar a decidir molts votants. L’absència d’equips a les paperetes va impedir que alguns membres de l’Assemblea votessin, com havia passat els anys anteriors, tot de candidats en bloc, gràcies a la presència dins l’equip de dos o tres o quatre noms de prestigi ben coneguts.

Els resultats són una bona renovació del Secretariat Nacional: hi entren 43 persones noves. Val la pena donar un cop d’ull al fòrum de preguntes als candidats, actiu només sis dies: una quinzena de preguntes, 320 respostes, posicionaments valuosos, tant de candidats que han estat elegits com de candidats que no.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.