Avi Pep

Respirem i pensem.

20 de juliol de 2022
0 comentaris

L’esbroncada

No se si es un bon o un mal vici això de llegir la premsa, ja que quasi sempre trobes alguna noticia que et crispa els nervis, encara que avui que voldria parlar de crispació millor que esculli una altra paraula, per exemple indignació, com deia sempre trobes alguna noticia que et fa indignar.

Parlem dels polítics que es creuen un semideu, no arriben a ser Deu encara que ells s’ho pensin, i en aquesta ocasió el que s’ha cobert de gloria, segons diu tota la premsa, per una vegada tots els diaris que he llegit estan d’acord, es el noi que no li va agradar l’entrevista a la presidenta del Parlament, i cito textualment la nota: “La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha condemnat les coaccions i intimidacions del polític i periodista a la subdirectora del FAQS després de l’entrevista a la presidenta a TV3”, com deia el noi en qüestió, resulta que es diputat i vicepresidents del partit, i ha demanat disculpes a l’equip del programa FAQS per si algú s’ha sentit molest per la seva actitud, i fent èmfasi en que ell te molt de respecte pels mitjans de comunicació públics de Catalunya.

A veure senyor, si vostè i el seu entorn polític no saben comportar-se, no busquin culpables entre els periodistes, quedin-se a casa i així no els incomodaran certes preguntes, recordi que entre les seves obligacions hi ha la de ser transparents amb els ciutadans, encara que les preguntes periodístiques els puguin incomodar, per cert si sempre ho fessin be, no tindrien preguntes incomodes.

Es demana la seva dimissió, no hi estic d’acord, una dimissió es una sortida suau, ha de ser expulsat, com es deia abans amb deshonor, ha de ser expulsat com a diputat, ha de ser expulsat del Col·legi de periodistes i també del Grup Barnils de periodistes. Si com diu la premsa, suposadament va intimidar una periodista agafant-la pel canell i esbroncant-la en un camerino, com li denominem a això?

Benvolgut diputat i periodista, si no sap comportar-se plegui, vagi a casa seva, plegui, sense vostè la vida també continuarà. Imatge de Engin Akyurt en Pixabay

Allargar les hipoteques
21.10.2022 | 9.03
Divendres negre
03.12.2023 | 4.58
Córrer i recollir
08.01.2023 | 7.17

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.