Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Va d’entrevistes

1
Publicat el 7 d'abril de 2010

L’altre dia era Joan Olivares que eixia en els papers sense paper del diari L’Informatiu.com. Ara és un altre escriptor, l’ollerià i amic Francesc Mompó, de qui podem reproduir una entrevista, en aquest cas radiofònica.

+ Escoltem-la.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Twitter fusterià

0
Publicat el 7 d'abril de 2010

Enguany he passat unes festes de Setmana Santa i Pasqua més enganxat a l’ordinador del que és habitual. I segurament més del que toca. Però m’han vingut bé eixos dies per a avançar unes coses (que no he acabat).

Per regla general, en alguna de les vesprades hauria escrit alguna cosa ací sobre les processons ara plenes, o sobre les mones que ara es rutglen lluny del poble. O també sobre aquell tòpic i real ‘A Pasqua les mirades i a Sant Vicent les demanades’. Però en compte d’això vaig acabar fent aquest ‘El Twitter de Joan Fuster‘ que ha eixit publicat al Mail Obert de hui.

Gris

0
Publicat el 7 d'abril de 2010

La nova Casa de la Vila l’acabaran d’ací a no res. Supose que queden quatre detalls de dins i que no tardaran molt a inaugurar-la. Crec que en general l’edifici s’ha quedat bé, encara que hi ha algun detall que no m’acaba d’apanyar, més que res perquè no calia.
La curiositat és una altra. Mentre dinàvem hui en parlàvem, i hem comentat el color de la frontera, que és un griset. Ep! Justament hui corria un griset molest, un ventet fi, com el que diuen que si és en l’origen del nom de la porta dels Grisons, la que enfronta al nou ajuntament. És una de les hipòtesis sobre el nom d’aquesta entrada lateral a l’església: si grisó està relacionat amb el ‘griset’, el vent finet que sol córrer en aquell carrer. I ara també el color de la Casa de la Vila nova.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari