DE TOT i DE RES

pensaments, raonaments i altres coses

Indigos

Publicat el 23 de juliol de 2009 per rmc

Avui, concert
Avui ens hem perdut pels carrers de gràcia, magnífic poblet aïllat de la resta i on sembla que el temps no passi.
Em arribat a l’ oratori de St Felip Neri a les 10, ja des de la cua, es feia silenci. Ens hem assentat a tercera fila.
L’espectacle ha començat amb una minirepresentació teatral. Anava sobre una parella que discutien sobre el dia que es van conèixer.
Tot seguit, Indigos. Són un grup que van començar no fa tan… al principi feien versions de Ben Harper i Demian Rice, però de seguida van començar a compondre. Els seus inicis són al metro de barcelona. Feien una música molt intimista, que sonava gràcies a una guitarra i un cello. Més tard, li van afegir una bateria, i el que hem anat a veure avui ja comptava, a més a més amb un contrabaix i una guitarra elèctrica, fet que remarcava el seu mix entre rock, folk i jazz. Tot plegat sonava enmig d’un claustre que, almenys a mi, recordava a les antigues cases romanes.
Una música rokera però intimista que et pot traslladar a qualsevol dels punts de l’imaginari.
Si en teniu ganes, http://www.indigosfolkmusic.com/

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Diplomàcia a la fresca

Publicat el 21 de juliol de 2009 per rmc

segon programa
Com dèia a l’altre post, la setmana passada vam començar programa. Doncs aquest dissabte, 2a edició!
A les 10, quan vam començar, ens vam embolicar una mica… Erem molts a l’estudi i a més va venir la sra. Enriqueta i la Cristina que ens van portar uns magnífics pastissos (ja veieu que ens cuiden molt), però clar erem masses! però bé, ens en vam sortir! (quin remei sinó!).
Diria que a l’altre post no ho vaig explicar, però fem una secció, que es diu l’apunt diví, que ens aporta en Bernat Dedéu i que aquesta setmana va ser d’allò més divertida. Després vam continuar am la tertúlia, l’entrevista amb l’Alba SantMartí, la guerra de sexes, la borsa de l’amor i l’entrevista musical. Aquesta setmana, els Filippo Landini! Va estar molt bé, llàstima que vam tenir poca estona, perquè vam tenir alguns entrebancs…
Bé si ens voleu escoltar en directe, www.radioarenys. cat, cada dissabte de 10 a 1.30, i si voleu sentir el que ja em fet, només heu de clicar aquí:
http://www.radioarenys.cat/?p=programa&n=28

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Vivències

Publicat el 13 de juliol de 2009 per rmc

Festes i nou programa
Aquesta setmana han sigut festes al meu poble. Vam encetar la gresca el dimecres amb la cantada de completes (http://www.youtube.com/watch?v=Is3ARbhDTHM&feature=related), seguit de la traca, botifarrada, el Belda i el conjunt Badabadoc i Miquel del Roig. Tots dos grups van estar molt i molt bé, però el que més va animar el cotarro va ser Miquel del Roig, que com l’any passat ja va fer, es va plantar durant més d’hora i mitja dalt de l’escenari per versionar cançons amb la temàtica més actual i per cantar-ne d’altres que tots coneixem.
El dijous, dia de St Zenon, i de festa oficial, va ser tarda gegantera, on vaig tenir l’honor de portar la Carmeta, i on tots els geganters estrenavem la nova equipació!
El divendres, barraques. Dorian, Eina i Soweto. Els primers, magnífics, una barreja entre psicodèlia, pop, rock… Eina, una reedició d’inadaptats, fet que els comporta experiència als escenaris, però que després d’algunes converses de cafè, he descobert que a molts els va fer marxar de la festa. Per últim Soweto, grup que no vaig poder escoltar amb gaire deteniment, ja que estava servint a les barres, però que prenen l’estil jamaicà i el saben transmetre, fet que va fer que la nit acabès d’allò més bé.
L’endemà, dissabte, estrenavem programa! A ràdio arenys (www.radioarenys.cat) a partir del dissabte passat i fins el 12 de setembre, hi farem un programa magazine de 3 hores i mitja.
Tot plegat va començar a les 10, amb les noticies del dia i la tertúlia, on ens sorpreniem de que esquerra s’hagués plantat amb el finançament,… però ja veieu el que ha durat…. a les 11 vam repassar l’agenda de St Zenon i vam passar a l’entrevista sèria… Vam entrevistar al Sr. Josep Robirosa, tota un icona! Va estar mot bé, i se li han de donar les gràcies perquè va estar molt atent i va ser una conversa d’allò més entretinguda!
A les 12, en Maiol, va agafar la via en pas i se’n va aanr a voltar pel mercat, a arreplegar tot aquell qui trobava i fer-li unes preguntetes. Mentrestant des de l’estudi, començavem la guerra de sexes, amb la qual no vam guerrillar gaire, i mentrestant fèiem connexions amb en Maiol, que ens va trobar la nostra primera candidata per a la borsa de l’amor (espai en que tu pots deixar el teu perfil i nosaltres et busquem la parella ideal, regalant-te un sopar) .
A última hora, música. Aquesta setmana, Narcís Perich i la Caravana de la bona sort (www.narcisperich.com) que estan fent una ruta per totes les capitals de comarca de Catalunya i que aquest dissabte, tocaven a la nostra, el maresme!
Tot plegat, i tot i que la veritat és que no ho teniem del tot lligat, va anar prou bé, la setmana vinent més!

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari