Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

23 d'octubre de 2015
2 comentaris

El Califat Islàmic ataca directament Israel

Avui s’ha conegut un missatge audiovisual del Califat Islàmic amenaçant específicament l’Estat d’Israel com el seu objectiu immediat tot donant suport a la tercera intifada palestina en curs, denominada no pas casualment com la del ganivets pel mètode emprat pels gihadistes en degollar les seves víctimes. Tant Hamàs com Al Fatah promouen el genocidi dels jueus apel·lant a la guerra religiosa invocant la defensa de la mesquita d’Al Aqsa edificada sobre el Mont del Temple de Jerusalem.

Els papers d’ocupant i ocupat, d’agressor i agredit, històricament corresponen als musulmans i als jueus, respectivament, però Occident opta per invertir els rols i atiar l’islamisme per completar l’obra que el nazisme no va poder culminar. Les teories conspiracionistes assumides pels antisionistes europeus i musulmans fan circular la brama que el Califat islàmic és una creació d’Israel (com els atacs d’Al Qaeda l’11-S) ja que si segons les seves fòbies els jueus són el diable automàticament queda deslliurat de maldat el totalitarisme islàmic.

Mary Hugues-Thompson i Greta Berlin, per exemple, abanderades de la campanya BDS contra Israel van acusar al Mossad d’estar darrere de l’atemptat a la redacció de Charlie Hebdo a París a començaments d’enguany. I els acòlits del catedràtic d’història de la URV i antisionista notori, Josep Sánchez Cervelló, a nivell local, atien l’odi contra els jueus impunement sota la cobertura de la docència universitària. Els fets parlen per si sols i són més significatius que les impostures dogmàtiques.

El Califat Islàmic ja va assassinar uns quants jueus al Museu de Brussel·les l’any passat, en la seva primera acció reivindicada expressament en territori europeu. Si això fos poc, milicians salafistes de Gaza ja van adherir-se a l’ISIS l’estiu passat entrant en combat contra el Tsahal durant l’operació contra el llançament de míssils des de la Franja contra la població civil israeliana. Israel és a la primera línia de front contra el totalitarisme islamista al Pròxim Orient, per molt que anticapitalistes i neonazis europeus ho vulguin emmascarar.

Post Scriptum, 2 de novembre del 2015.

Avui mateix The Times of Israel informa que els gihadistes del Califat Islàmic han fet públic un segon missatge als jueus amenaçant amb exterminar-los.

Post Scriptum, 5 de desembre del 2015.

L’observatori israelià sobre els mitjans de comunicació musulmans MEMRI va publicar el proppassat 19 de novembre aqueixa anàlisi en profunditat sobre els missatges de l’ISIS contra els jueus titulat significativament, The Islamic State And Palestine, Rhetoric versus Realithy.

Post Scriptum, 10 de juny del 2016.

L’atemptat de Tel Aviv d’abans d’ahir on van morir quatre jueus va ser executat per un escamot del Califat Islàmic segons explica aqueix article del Debka avui mateix.

Post Scriptum, 8 de gener del 2017.

Avui, quatre joves soldats de les FDI han estat assassinats per un gihadista vinculat a l’ISIS emprant un camió per atropellar-los, com ha succeït anteriorment a Niça i fa pocs  dies a Berlin, aqueix cop, però, les condemnes occidentals brillen per omissió, còmplices del palestinisme que enaltiran a la conferència de París el cap de setmana vinent.

Post Scriptum, 31 de març del 2022.

Avui, a The Times of Israel: Comment la menace de l’État islamique resurgit en Israël.

Post Scriptum, 23 de març del 2024.

El diputat àrab a la Knesset Hadash-Ta’al escampa l’antisemitisme complotista arran de la massacre gihadista d’ahir a Moscou, tal com explica el Jerusalem Post, ‘ISIS is managed by Israeli intelligence’: Ahmad Tibi ‘likes’ conspiracy theory. Haqiqatjou argues that in this terror attack on Russia, “it is likely that Israel’s partner the CIA was involved. The US and Israel have a shared interest in destroying Russia.”

  1. Jaume, bona tarda,, ho lamento com pots imaginar…
    Saps que la meva primera muller i el meu fill son jueus de religió, alemanys.

    Encara no he vist que diguessis quelcom sobre la darrera resolució del consell de seguretat de les Nacions Unides respecte als assentaments, just fa un parell de dies.

    Suposo que et deu semblar una prova mes del antisionisme del mon mundial.

    Sincerament em cansen els fanatismes de tots els estats confessionals del mon i els seus portantveus arreu, tu inclós. Els testos s’assemblen a les olles.

    Que tinguis un bon any nou
    Josep Maria

    Entenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!