Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Mallorca, cap de setmana

Publicat el 13 de maig de 2012 per vicent
Fantàstic cap de setmana a Mallorca. Hi vam anar per la trobada de blocaires en homenatge a la Xesca Ensenyat. Una cita magnífica amb la presència de molts blocaires de +VilaWeb que vam conversar i compartir unes hores en la fundació ACA de Búger. Divendres la rebuda em va sorprendre i potser no em vaig comportar com calia, demane disculpes, però disssabte va ser un autèntic plaer. Conversar amb gent que s’estima tant internet, la llengua i el país i fer-ho en un entorn com el del Pla de Mallorca, amb Randa al fons, és una càrrega notable de piles. Especialment si recordes la Xesca i passen coses com un episodi tel·lúric sobre Juan Carlos compartit pel fill de la Xesca i jo mateix fa un bon grapat d’any, episodi que ens va fer riure molt a taula.

Com de normal em vaig quedar a ca’l Pep a Sa Pobla i la sorpresa va ser que les valentes al·lotes del Moviment per la Llengua havien organitzat una nit de tapes per la llengua. Es tractava d’anar en colla de restaurant en restaurant menjant unes tapes preparades expressament per a l’ocasió. Els bars participants, la gran majoria del poble, posaven senyeres a l’entrada i entre la gentada hi havia un grup de xeremiers que no deixaven de bufar ni un minut. Un bon grapat dels blocaires, arribats d’arreu del país, vam compartir doncs una bona estona i un bon menjar –perquè això de les tapes està molt be però vam acabar entaulant-nos.

Al final de la nit ens vam trobar les organitzadores del Moviment per la Llengua i ens vam fer aquesta fotografia, després de felicitar-les per l’extraordinària feina que fan. Ens van explicar que estan organitzades per Facebook i ens van descriure el seu projecte amb tant d’entusiasme que me’n vaig anar a dormir cofoi, content de veure nova saba que se suma a la defensa de la llengua i el país i que ho sap fer tan bé.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.