Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Desembre a Caerdydd (4): La conferència

Matí llarg. Primer la meua conferència i després un debat amb la participació de companys de la televisió basca, de la BBC i de la televisió irlandesa. Hem acabat a les tantes.

Hi he defensat que la revolució dels mòbils té unes implicacions que no som capaços d’entendre encara però que van a canviar de socarrel la nostra relació amb els mitjans. I quan un company de la televisió finlandesa m’ha demanat concreció sobre el tema de les xarxes socials i el seu impacte futur en la manera de fer televisió no he pogut evitar explicar que la possibilitat de que els mitjans, tots, desapareguem o passem a ser irrellevants a mi em sembla que en cap cas l’hauríem de descartar.

Durant el dinar he tingut l’oportunitat de parlar amb el meu amic Tom Morin, professor de la universitat d’Helsinki i una de les persones més clarividents que conec en aquestes qüestions. Ell comparteix la sensació que les coses s’estan accelerant i molt.

A l’hora de marxar, per cert, els escocesos, que n’hi havia un grapat, estaven realment preocupats per si podrien arribar a casa, vista la tronada enorma que ha caigut al seu país. I Cameron i la seua espantà, per supost, en totes les converses.

Publicat dins de Viatges | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.