Visita a equipaments socials de Sant Feliu amb el diputat Josep Lluís Cleries.

Ahir vam fer una visita alguns dels equipaments socials de Sant Feliu acompanyats del diputat de CiU al Parlament, Josep Lluís Cleries [Bloc].

Primer vam visitar les remodelades instal·lacions d’Aldees SOS, un equipament que fa una funció social de primera magnitud acollint infants amb situacions familiars molt complexes. Vam poder visitar el complex de la mà de la seva director la Carme Nicolás i conèixer de primera mà la feina, els projectes i els problemes amb que es troben. Actualment Aldees SOS a Sant Feliu acull un total de 45 infants distribuïts en 5 cases i cinc “mares” i es fa un seguiment personalitzat de cada nen/a.

A continuació vam visitar el Casal Municipal de la Gent Gran on de la mà de la presidenta del Casal, Carme Valls, vam veure les instal·lacions, les activitats que s’hi desenvolupen i el projecte de remodelació del Casal.

Amb Cleries també vam estar comentant els efectes que està tenint la crisi en el desplegament de la Llei de Dependència. O els nocius efectes que tenen pels més desafavorits la reducció que alguns Ajuntaments, com el nostre que ha reduit un 22% les ajudes socials el 2010 respecte el 2008, fan de les partides d’ajuts socials.

Aquesta, és la primera de les vistes que hem programat amb Cleries per conèixer de prop la realitat del nostre municipi. Més endavant està previst que la completem amb la resta d’equipaments socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.