Inici

El temps passa però seguim fidels a les idees que ens van aplegar fa 20 anys


Imatges

Experiència Laboral

Vaig començar la meva experiència laboral treballant al Centre Cultural de Caixa de Terrassa com a responsable de la sala d’actes i també ajudant a organitzar alguna biennal de pintura Ricard Camí (1991-1994). Més tard vaig treballar a La Caixa com a terminalista-caixer. Ambdues feines les vaig compatibilitzar amb els estudis de ciències empresarials.

Més tard vaig treballar com gerent de diverses campanyes de la JNC i posteriorment com responsable del serveis nacionals d’aquesta organització juvenil (1993-1996). L’any 1996 vaig entrar a treballar com Cap d’informació de Convergència, essent responsable de publicacions, imatge del partit, i més tard dels webs i xarxes socials de CDC i CiU fins el 2011.

Actualment sóc el responsable de continguts digitals del Govern al Departament de la Presidència de la Generalitat.

 

Vida Social

Sempre he estat vinculat a diverses entitats i organitzacions tant polítiques com culturals o socials. Fruit d’aquesta implicació he estat candidat en diverses eleccions a les Eleccions Municipals de 1999, 2003 i 2011 a Sant Feliu de Codines i candidat a les Eleccions al Parlament de Catalunya de l’any 1999. També he estat membre de la Junta local d’Òmnium de Terrassa, membre fundador de la Plataforma per la Llengua, i en l’etapa d’estudiant vaig ser representant dels estudiants al Claustre i la Junta de Govern de l’UAB.

També he estat Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines (2003-2007) i regidor d’Ensenyament, Comunicació i Participació. En aquest període també vaig ser membre de la comissió petits municipis de LOCALRET i de la Comissió mixta del Departament Ensenyament. Vaig ser fundador de la Ràdio municipal Ona Codinenca 107.2 i he col·laborat en diversos mitjans de comunicació.

Actualment sóc membre de la Junta d’Òmnium Cultural del Vallès Nord – Cingles de Bertí i sóc membre del Centre excursionista de Sant Feliu

 

Estudis

Diplomat en Ciències Empresarials per l’UAB. (1990-1995)
Curs sobre la Unió Europea. Patronat Català ProEuropa (1996)
Postgrau en Comunicació empresarial en Tecnologies digitals per l’UPF. (1999)
Postgrau Relacions Institucionals i Màrqueting Públic per l’UAB. (1997)
Postgrau en Gestió Local i Administració Local de l’ACM i l’UAB. (2003)

Els meus escrits