EL BARRINAIRE -Josep Arasa i Ferrer

"Tan sols quan has demostrat la teva capacitat de convertir-te en un problema pots començar a negociar amb el món la part de raó que creus que t'ha de correspondre" Enric Vila

21 d'octubre de 2010
General
0 comentaris

EL 28-N DECIDIREM L’ECONOMIA QUE VOLEM PER A CATALUNYA

PODEM DECIDIR CONTINUAR SENT UNA REGIÓ POBRA D’ESPANYA…

1) Dins d’Espanya, Catalunya s’empobreix perquè som el país que pateix l’espoli fiscal  més gran del món: cada dia Espanya ens pren 60 milions d’euros, que representen  22.000 milions l’any,  12.000 € per família, 1.000 euros mensuals!

2) Dins d’Espanya, les famílies catalanes hem passat de ser les més riques de l’Estat a la 12a posició, famílies pobres per darrera de les de Ceuta i Melilla.

3) Dins d’Espanya, cada pensionista català deixa de percebre 2.500 euros l’any del que li pertocaria per les cotitzacions que es paguen a Catalunya, i els estudiants catalans que representen el 17% del total només reben el 8% de les beques.

4) Dins d’Espanya, la taxa d’atur de Catalunya s’ha doblat i ha arribat al 18% i als 676.000 aturats, mentre que a Europa és només del 10%.

5) Dins d’Espanya, Catalunya està discriminada en inversió en infraestructures i els ports i aeroports es gestionen des de Madrid per centralitzar l’economia.

6) Dins d’Espanya, les promeses de concert econòmic de CiU i de referèndum d’ERC són impossibles. Si votes els de sempre, hauràs decidit  que Catalunya continuï sent una regió pobre d’Espanya.

O PODEM DECIDIR SER UN DELS ESTATS MÉS RICS D’EUROPA!

1) Només amb la independència serem el 4rt Estat més ric de la UE,  rellançarem l’economia i crearem milers de llocs de treball, posant fi a l’espoli fiscal de 22.000 milions (3.000€ per català) que cada any Espanya pren a Catalunya. 

2) Només amb la independència crearem beques-salari per als joves estudiants, incrementarem les pensions 2500€ l’any (175€ al mes) i ajudarem les empreses a créixer amb menys impostos i invertint en R+D.

3) Només amb la independència disposarem d’infraestructures de primer nivell, acabarem amb els peatges, construirem l’eix mediterrani ferroviari i podrem gestionar els nostres ports i aeroports per ser un pol econòmic mundial.

4) Només amb la independència  incrementarem el pressupost de la Generalitat un 70% per millorar la sanitat, l’educació i les ajudes a la dependència.

5) Només si votes Solidaritat Catalana podrem proclamar la independència i hauràs decidit que Catalunya sigui un dels Estats més rics d’Europa.

SOLIDARITAT ?UNITAT- REAGRUPAMENT / 2
05.09.2010 | 4.13
A General
ERC TRAEIX EL PENEDÈS
28.07.2010 | 3.00
A General
ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ PENEDESENCS
28.12.2009 | 1.15
A General

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.