Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

A Tarragona i Sants, dues presentacions XL

Dos dies seguits de presentacions a Tarragona, al Col·legi d’Advocats i a Sants-Montjuïc, a les cotxeres. Dos actes XL amb més de dues centes persones a la sala i en els dos casos molta animació i una enorme quantitat de preguntes.

A Tarragona es va invertir l’ordre i em vaig posar a signar llibres abans de començar, mentre esperàvem, cosa que em va fer veure que la trama de complicitats ve de lluny, de Prada, de Tinet, de les consultes, em trobava gent coneguda de pertot.

A Sants-Montjuïc va ser especial perquè ells són els qui apareixen en la portada del llibre amb les seues lletres gegants. Lletres que van dur a la sala, per a goig meu. En les dues trobades vaig detectar un ambient eufòric, que comença a prendre cos en la gent, respecte a la cadena humana i al procés en el seu conjunt. Queda molta feina però sembla que tothom veu les coses ara ja molt més aprop.


  1. Gracies per els teus dos últims comentaris i estic content per comprovar  les casualitats de la vida, surt el Guillem Sobrepera en una i en la de Sants jo mateix, Ricard Pons, vells amics i ex-companys de feina de la mateixa empresa.
    M’en alegro que t’agrades en Guillem, es un crac !!
    Ricard,
     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.