Tinc la paraula

... i ho aprofito per dir la meva.

125è aniversari de Duke Ellington

0

Duke Ellington és considerat un dels compositors més importants i influents del jazz.

Duke Ellington

No obstant, sembla que darrerament ha passat a l’oblit i potser les generacions més joves ja no el tenen com a referent. Aquest 2024 se celebren dues efemèrides importants, el 125è aniversari del seu naixement (29 d’abril de 1899) i els 50 anys de la seva mort (24 de maig de 1974). Se’m fa estrany que cap dels dos locals catalans més importants de jazz (el Jamboree i la Nova Jazz Cava) no hagin programat cap cicle ni cap concert dedicat a Duke Ellingon per aquesta primavera.

 

Publicat dins de Música | Deixa un comentari

No és terrorisme

0

És evident que no és terrorisme, perquè no hi ha hagut actes terroristes. Com tampoc no hi ha hagut desobediència, perquè només pots desobeir qui jeràrquicament és per sobre teu, i en un estat on hi ha divisió de poders el poder judicial no li pot manar al legislatiu sobre què i com ha de debatre i legislar. I tampoc no hi ha hagut malversació, perquè les democràcies han de permetre la participació ciutadana en afers polítics. I tampoc no hi ha hagut sedició, perquè cap dels condemnats ha fet cap acte violent.

Però sedició rima amb secessió, i aquest és el pecat.

Si no hi ha hagut cap fet delictiu i tot i així els han perseguit, empresonat i condemnat, la llei d’amnistia dubto que serveixi per a res.  Faran els que els sortirà de la fava.

Publicat dins de Política | Deixa un comentari