espai_frumentaria

arts escèniques

Deconstruint la tramuntana

0
Publicat el 25 de juny de 2011

Quan vàrem iniciar aquest bloc, volíem que fos un espai d’intercanvi per donar nous impulsos a les idees. Fa unes setmanes informàvem que el projecte de muntatge de Tramuntana morta era ja a disposició de programadors (vegeu post anterior). Això vol dir que és una idea en la qual seguim pensant-hi, subjecta, per tant, a aportacions. Potser tot això queda al final en res, però no podem deixar passar els estímuls estètics que ens arriben, i en especial el que us presentam ara.
Es tracta d’una exposició que s’acaba d’inaugurar a la Llotja de Palma. En el fons i en la forma concorda amb una de les idees d’escenografia que havíem pensat per a l’obre de teatre Tramuntana morta: embarcacions “mortes”, capgirades, símbol decadent i alhora arrelat a la memòria col·lectiva, crisi de la llibertat, fracàs dels anhels.
Potser si algun dia el projecte de muntatge (no ja de lectura escenificada) de Tramuntana morta tira endavant podrem aprofitar alguna part del que ens descobreix aquesta exposició.
Us adjuntam l’enllaç a la notícia a El Mundo (i per favor, mirau-vos el video) També us recomanam que llegiu la ressenya al Diari de Balears.