espai_frumentaria

arts escèniques

Deconstruint la tramuntana (II)

0
El passat 25 de juny escrivíem en un post sobre el mateix: el procés de deconstrucció d’un text per rescatar les línies que hi conflueixen, que poden ser molt variades: la història, la memòria, les atmosferes…

El passat 20 de novembre, a Can Toni, va tenir lloc la segona de les activitats programades en l’oferta del 7 A LES 6. Va consistir en la lectura d’algunes escenes de Tramuntana morta, acompanyades de la projecció del video promocional del muntatge i d’unes explicacions sobre el procés que es va seguir, l’any 2003, per iniciar l’escriptura del text.
En la lectura hi participaren Carlos Miguel, Nico Gerbi i Miquel Costa. Entre 25 i 30 persones assistiren a l’acte.

El 7 a les 6

1

Una nova proposta del nostre/vostre espai_frumentària. Es tracta d’una programació estable per a l’hivern, organitzada a mitges amb el bar restaurant CAN TONI de la Mola. Els diumenges (7è dia de la setmana) a les 18h (6 de la tarda) hi haurà col·loquis, lectures, projeccions, debats, etc. Una programació cultural complementària i independent, oberta a tothom.

ACTUALITZACIÓ DE L’ENTRADA: entre 25 i 30 persones assistiren ahir diumenge al primer dels actes, el diaporama de Garcia-Alix. Durant 40 minuts, Can Toni tancà la barra, apagà els llums i es convertí en una sala de projeccions. Un acte cultural senzill, independent, sostenible…

Aquest diumenge dia 13 s’inaugurarà aquesta iniciativa amb el visionat d’una sèrie de fotografies d’Alberto Garcia-Alix titulada “El paraíso de los creyentes”. Aquest acte i els que vindran són actes senzills, programats a una hora discreta que permet als participants i al públic acabar la vetllada amb un soparet sense presses.
Des de l’Espai_Frumentària procurarem redactar ressenyes setmanals de cada acte dels que es vagi fent. I com sempre, agrairem que amb els vostres comentaris ens ajudeu a perfeccionar aquesta oferta cultural.
Llegiu-ne la ressenya al Diario de Ibiza