Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

La Cileta és arribada

1

Hem de reconéixer que ahir dijous vam fer una miqueta el tararot per València darrere del Clip Inquiet i la projecció dels vídeos. El tararot i el tarambana. Però ara ja té igual: la Cileta és arribada i ja la podem compartir amb tot lo món. A gaudir-ne bona cosa.

Temps de ‘votaes’

4

Fa quatre anys (o els farà d’ací poc) vaig dir-li que no li votaria. Érem (som) amics, i tal com es presentaven les eleccions, l’alcalde que resultara elegit no ho tindria gens fàcil per a governar. Li vaig dir que, per amistat, no volia vore’l passar per segons quines coses, algunes de les quals han acabat per fer-se palpablement reals. Tot i això, la vespra de la moció de censura que li havia de donar la vara d’alcalde li vaig conspirar una ‘serenata’ sorpresa.
Ara es torna a presentar per a alcalde. A poqueta nit fan un acte oficial de proclamació de candidat al Cervantes (no havíem quedat que li recuperaríem el nom de ‘Depòsit’?). Jo duia idea d’anar-hi: ja que veig que no ha escarmentat, almenys fem-li costat. Però aquests actes em fan perea, no m’hi trobe (com diu Joan que diuen al seu poble). Si serveix, aquesta declaració pot fer el paper de presència meua.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari