Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

18 d'abril de 2016
0 comentaris

Festival de Canes 2016: Fora de Competició

Informació sobre les pel·lícules de la secció “Fora de Competició” del Festival de Canes 2016.

Festival de Canes 2016: Fora de Competició.

CaféSociety_C16 (4)Café Society. Direcció: Woody ALLEN. País del cineasta: EUA. Productores d’: EUA. Guió: Woody Allen. Repartiment: Jesse Eisenberg (James), Blake Lively (Kat), Kristen Stewart (Theresa), Steve Carell (Aaron), Judy Davis (x), Parker Posey (x). Sinopsi: la història d’un noi que fa cap a Hollywood als anys trenta del segle passat, delerós de treballar en la indústria del cinema; s’enamora i queda ben embolicat amb l’efeverscència de la “Café Society” que marcà aquella època. Vídeos: pendent. Vendes internacionals: pendent. Distribuïdores: Mars. Més informació: Festival de Canes | Imdb | AlloCiné | Sensacine. Altres apunts en aquest blog: Film d’inauguració de Canes 2016 |Revista de premsa Canes 2016. Foto: gentilesa del Festival de Canes.

TheNiceGuys_C16 (2)The Nice Guys (The Nice Guys | Dos buenos tipos | L.A. Detectives). Direcció: Shane BLACK. País del cineasta: EUA. Productores d’: EUA, Anglaterra. Guió: Shane Black, Anthony Bagarozzi . Repartiment: Ryan Gosling (Holland March), Russell Crowe (Jackson Healy), Margaret Qualley (Amelia), Kim Basinger (la mare d’Amelia), Matt Bomer (x). Sinopsi:Los Angeles, anys setanta del segle passat. Dos detectius privats investiguen el pretès suïcidi d’una “starlette”. Malgrat els seus mètodes si més no “originals”, les investigacions els duen a descobrir una conspiració en què hi ha implicada gent molt ben situada… Vídeos: Tràiler VOSE, Tràiler VOSF. Vendes internacionals: pendent. Distribuïdores: EuropaCorp, Tripictures. Més informació: Festival de Canes | Facebook oficial | Twitter oficial | Imdb | AlloCiné | Sensacine. En aquest blog, també: Revista de premsa (Canes 2016). Foto: gentilesa del Festival de Canes.

MoneyMonster_C16 (3)Money Monster. Direcció: Jodie FOSTER. País de la cineasta: EUA. Productores d’: EUA. Guió: Jamie Linden, Alan DiFiore i Jim Kouf; a partir d’una història d’Alan DiFiore i Jim Kouf. Repartiment: Julia Roberts (Patty Fenn), George Clooney (Lee Gates), Caitriona Balfe (Diane Lester), Jack O’Connell (Kyle Budwell), Giancarlo Esposito (capità Marcus Powell). Sinopsi:En Lee Gates és un famós presentador d’un programa televisiu de finances, que gràcies a la informació privilegiada que aconsegueix es converteix en gurú de Wall Street. Però les coses es compliquen quan en gates recomana als espectadors que inverteixin en accions tecnològiques d’alt risc, que misteriosament s’enfonsen a la borsa. De resultes, en Kyle Budwell, un noi que ha perdut tot els diners de la seva família per aquesta mala inversió, decideix venjar-se’n i, durant l’emissió en directe d’un programa, segresta al presentador, a la seva productora, Patty Fenn, i a tot el seu equip… en directe. És així que, en temps real, en Gates i la Fenn hauran d’empescar-se-les per seguir vius, mentre miren de trobar l’entrellat de l’embolic que envolta aquests calés. Vídeos: Tràiler VO. Vendes internacionals: pendent. Distribuïdores: Sony Pictures Spain, Sony Pictures France. Més informacióFestival de Canes | Imdb | AlloCiné | Sensacine. Apunts en aquest blog: Revista de premsa (Canes 2016). Foto: gentilesa del Festival de Canes.

HandsOfStone_C16 (4)Hands of Stone. Direcció: Jonathan JAKUBOWICZ. País del cineasta: Veneçuela. Productores de: Panamà, EUA. Guió: Jonathan Jakubowicz. Repartiment: Edgar Ramirez  (Roberto Duran), Robert De Niro (Ray Arcel),  Usher Raymond IV (Sugar Ray Leonard), Ana De Armas  (Felicidad Duran). Sinopsi: La pel·lícula ressegueix la història del boxejador panameny Roberto Durán (Edgar Ramírez) i del seu entrenador-manager Ray Arcel (Robert De Niro) que l’acompanyarà en el camí cap els més destacats èxits mundials en els anys setanta i vuitanta del segle passat, sobretot a través dels llegendaris combats contra Sugar Ray Leonard (Usher Raymond). Vendes internacionals: The Wenstein Company. Distribuïdores: pendent. Més informació: Festival de Canes | Imdb. Incorporada el 3 de maig de 2016. Foto: gentilesa del Festival de Canes.

Goksung_C16 (1)Goksung (Goksung | The Strangers). Direcció: NA Hong-Jin. País del cineasta: Corea del Sud. Productores de: Corea del Sud. Guió: Na Hong-Jin. Intèrprets: Woo-hee Chun, Jo Han-Chul, Jeong-min Hwang. Sinopsi: Un foraster arriba a un poble tranquil de la ruralia i, al cap de poc, una misteriosa malaltia comença a estendre-s’hi. La gent es va matant grotescament entre si inexplicablement. L’ombra de la sospita recau sobre el foraster. Un policia s’hi implica i es veu obligat a resoldre el misteri per a salvar la seva pròpia filla. Vídeos: Tràiler VO. Vendes internacionals: FineCut. Distribuïdores: pendent. Més informacióFestival de Canes | Imdb | AlloCiné. Foto: gentilesa del Festival de Canes.

ElGranAmicGegant_C16El gran amic gegant (Disney’s The BFG | Mi amigo el gigante | Le BGG – Le Bon Gros Géant). Direcció: Steven SPIELBERG. País del cineasta: EUA. Productores d’: EUA. Guió: Melissa Mathison; adaptació de la novel·la The BFG –The Big Friendly Giant, de Roald Dahl. Repartiment: Ruby Barnhill (Sophie), Mark Rylance (The BFG), Rebecca Hall (Mary). Sinopsi: La Sophie és una nena òrfena que, una nit que no pot dormir, es posa a mirar per la finestra i veu un home gegantí que s’acosta a les cases mentre la gent dorm. En descobrir la Sophie, el gegant decideix endur-se-la al País dels Gegants. Tot i el seu aspecte, aquest gegant resulta que té un bon cor i es faran ben amics amb la Sophie. Ara bé, aquest gegant és considerat un marginat al seu país, perquè es nega a menjar nens i nenes. De fet, es dedica a col·leccionar somnis que guarda en pots per a deixar-los anar de nit amb un esbufec molt especial. En la seva aventura, la Sophie i el seu gran amic gegant hauran d’aturar la invasió dels altres gegants, els que sí es mengen nens i nenes… Vídeos: Tràiler VO. Vendes internacionals: Amblin. Distribuïdores: Tripictures | Metropolitan. Més informacióFestival de Canes | Imdb | AlloCiné| Sensacine. En aquest blog, també: Revista de premsa (Canes 2016). Foto: gentilesa del Festival de Canes.

Festival de Canes 2016: Fora de Competició · Sessions de Mitjanit.

GimmeDanger_C16Gimme Danger. Direcció: Jim JARMUSCH. País del cineasta: EUA. Productores d’: EUA. Guió: Jim Jarmusch. Documental. Amb: Iggy Pop. Sinopsi: Una mirada en profunditat a la llegendària banda de punk The Stooges. Vídeos: pendent. Vendes internacionals: pendent. Distribuïdores: pendent. Més informacióFestival de Canes | Independent Film Company | Imdb | AlloCiné. Aquest film significa la participació de Jim Jarmusch per partida doble al Festival de Canes 2016; ja que també és a la Competició, amb Paterson. En aquest blog, també: Revista de premsa (Canes 2016). Foto: gentilesa del Festival de Canes.

BloodFather_C16Blood Father. Direcció: Jean-François RICHET. País del cineasta: França. Productores de: França. Guió: Peter Craig i Andrea Berloff, basat en la novel·la epònima de Peter Craig. Repartiment:  Mel Gibson (John Link), Diego Luna (Jonah), Elisabeth Röhm (Ursula). Sinopsi: Un antic pres retroba la seva filla de 16 anys i malda per a protegir-la dels traficants de droga, que la volen matar.  Vendes internacionals: pendent. Distribuïdores: SND. Més informació: Festival de CanesImdb | AlloCiné. Incorporat el 22.04.2016. Foto: gentilesa del Festival de Canes.

TrainToBusan_C16 (2)Train to Busan (Bu-San-Haeng). Direcció: YEON Sang-Ho. País del cineasta: Corea del Sud. Productores de: Corea del Sud. Guió: Park Joo-Suk. Repartiment: Yoo Gong (Seok-woo), Jung Yu-Mi (Sung-kyung), Ma Dong-Seok (Sang-hwa), Kim Su-An  (Su-an). Sinopsi: Una catàstrofe mai vista a Corea. Un virus desconegut s’escampa per Corea del Sud i s’hi declara l’estat d’emergència. Els passatgers del tren KTX es lliuren a una lluita sense quarter per arribar vius a Busan, l’única ciutat on estaran segurs… De seül a Busan, 453 Km de distància. Una lluita ferotge per a protegir els seus. Si voleu seguir vivint, pugeu al tren KTX a Busan! Vídeos: pendent. Vendes internacionals: Contents Panda. Distribuïdores: pendent. Més informació: Festival de CanesImdb  | AlloCiné.  Foto: gentilesa del Festival de Canes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!