Sant Sebastià 2014 ha començat amb l’Equalitzador

La jornada inaugural de la 62a edició del Festival de Sant Sebastià ha tingut lloc anit amb la projecció del film L’equalitzador i el lliurament del Premi Donostia a Denzel Washington, que n’és el protagonista.

L’equalitzador és la versió cinematogràfica de la famosa sèrie televisiva de la segona meitat dels anys vuitanta del segle passat. Denzel Washington assumeix ara el paper de Robert McCall, l’agent retirat i tanmateix dotat de poders amagats que li permeten ajudar gent indefensa. Al repartiment l’acompanyen Marton Csokas i Chloë Grace Moretz. Més informació: Web oficial (esp ) | Imdb.

Crèdits fotogràfics: Sony Pictures.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *