BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

14 de febrer de 2021
0 comentaris

Avui la seguretat és bona. TOTS A VOTAR perquè el món vegi la cara de l’independentisme per la Llibertat. (Missatge per a temorencs, indecisos i per a enfadats)


Els catalans hem de ser llestos com els anglesos, quan toca Brexit … toca Brexit.
Churchill va entendre que quan va haver vençut aleshores sí que tocava administrar la victòria, i s’hi el Poble anglès votava un altra polític calia acceptar-ho sense deixar la tasca de construir les eines per a la llibertat.

VOTEM CONVENÇUTS, LLEIALS I CONSEQÜENTS AL QUE VAM VOTAR EN EL
REFERÈNDUM D’AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA
DEL 1r D’OCTUBRE DEL 2017

La seguretat és bona. TOTS A VOTAR perquè el món vegi la cara de l’independentisme per la Llibertat.

La unitat estratègica independentista és possible, què ho fa que no haguem pogut assolir ni una entesa de mínims?

Caminem per completar el camí que hem fet fins ara “sense excuses” vers la independència.

No diguem que no som prous, perquè aleshores de cop som la meitat i això és un error estratègic descomunal, no podem ser tan rucs!

Als que critiquen els errors del 10 d’octubre i del 28 d’octubre davant la consecució i implementació de la Independència total i efectiva, i els defineixen com a fracàs total irrecuperable els convido a considerar tot el bo (potser poqueta quantitat de bo) com una versió punt “1” del nostre objectiu, que hem de completar en successius passos i versions: pas.2, pas.3, pas.4 … a completar i millorar cada dia, com els programes informàtics actuals. Cap pas és inútil, hem d’aprofitar-los tots, no renunciem a res de bo del que hem assolit.

Unim-nos tots a Waterloo, censem-nos per poder votar i decidir a partir de les convenients primeres eleccions a la República Catalana Independent de moment a l’exili de Waterloo, institucionalitzant-la allà i en tot el territori català.  Els catalans residents a l’estranger podran votar per la República i també des de tots els Països Catalans.

Avui, encara són a temps de votar tots aquells que dubtin o estiguin desencisats, les mesures de seguretat són segures, jo ja ho he comprovat.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

Tots a votar !

PS1: La seguretat és bona. TOTS A VOTAR perquè el món vegi la cara de l’independentisme per la Llibertat.
(Missatge per a temorencs, indecisos i per a enfadats)

PS2:
Recordem el 1r d’octubre i votem. Nosaltres mai picarem els espanyols i els espanyolistes perquè vagin a votar!
Els catalans hauríem d’emmalaltir de cap o d’esperit per a empresonar-los i maltractar-los com ens fan ells.PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!