Sobre el Ple de pressupostos

Dilluns en el Ple extraordinari sobre Pressupostos, CiU va marxar del Ple. Ho vam fer perquè dies abans vam entrar a l’Ajuntament un escrit demanant que es convoqui la Comissió Informativa i se’ns fes arribar tota la informació que la Llei determina que ha de comprendre els pressupostos municipals.

No es va fer i com ja ens té acostumats l’Alcalde, va voler saltar-se a la torera, les formes establertes per la Llei. Des de CiU vam ser al Ple al principi per demanar que aquest no es celebrés, que es desconvoqués i es convoqués la Comissió informativa i el Ple correctament. Que se’ns facilités la informació que falta: la platilla de personal, les subvencions atorgades, el pla d’inversions, l’endeutament de l’Ajutament a 31 de desembre…

A més no vam fer-ho sols, el grup dels Independents també va demanar el mateix. Però l’alcalde va voler fer el Ple igualment, motiu pel qual ens hi vam absentar i a llarg d’aquesta setmana presentarem la impugnació del Ple i dels acords del Ple, així com l’ampara de la Direcció General de l’Administració Local i del Síndic de Greuges.

Estem farts, d’aquest mal estil d’anar tirant pel dret i sense respectar les més mínimes formes de funcionament democràtic. Per això ho fem. Volem que es facin les coses bé d’un cop. Que hi hagi diàleg. Que se’ns convoqui al que se’ns ha de convocar. Tots els grups formem part de l’Ajuntament i representem, cadascú d’una forma o altre, el conjunt dels ciutadans de Sant Feliu. Tant costa fer les coses ben fetes?

  1. la ultima pregunta te la podries fer tu mateix, tant costa fer les coses ben fetes? si ho haguessiu fet mínimament bé, mai hagués sortit l’alcalde que tenim actualment. i menys amb aquesta majoria tant aplastant. Feu-s’ho mirar això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.