Festa de campanya a Sant Feliu

Diumenge vam fer l’acte central de campanya de Sant Feliu. Vam voler fer un acte diferent, molt més fresc i enfocat de cara a la gent jove i a les famílies amb canalla. Per ser un nou format i malgrat els intents de l’alcalde d’evitar que es fes va venir força gent al llarg del matí.

La gent de l’agrupació s’hi va volcar el l’organització de l’acte i em va agradar veure com l’equip que formem treballa en xarxa. Toca agraïr la feina feta, especialment a l’Albert Llorens, que ha coordinat la campanya, al Joan Fontseré, a la Cristina Buj, a l’Andreu Castellet, al Vidal, el Jordi Tura i l’Anna Vilarrassa i al Ramon Serra… També al Joan Segalés que ens hem fet un fart de voltar amb el cotxe i el lloro anuciant l’acte. Era un acte que sortia del que hem fet sempre i això sempre té un risc. A més hem topat amb les injustificables pegues que ens ha posat un alcalde que té un sentit peculiar de la democràcia i de l’ús dels espais públics. A la plaça una xurreria si però un inflable gratuït per la canalla no. Perquè? perquè el munta CiU.

Pel que fa als Parlaments van pujar a Sant Feliu la Ivonne Griley, que ja ens va acompanyar el dissabte passat al mercat i al Botiga a Botiga i en Josep Rull. Conec el Josep des de fa molts anys, de les primeres campanyes a Terrassa voltant amb el seu 2CV groc. De l’etapa d’Estudiants Nacionalistes a la Universitat i després a l’executiu de la JNC. Sempre m’ha agradat sentir-lo perquè parla amb passió i això en una època que fins i tot els que es presenten a president del govern han de llegir papers per parlar 3 minuts, té un valor.

En definitiva encarem la recta final d’aquesta campanya amb la sensació haver assolit el que volíem fer. Mirar d’assajar a Sant Feliu un altre manera de fer campanya i de fer política. Una manera més propera i a peu de carrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.