Enganxa’t a l’esport

Dimarts a Sant Feliu de Codines es va dur a terme la jornada Enganxa’t a l’esport realitzada per part de l’agrupació Barça Veterans i promoguda per la Penya els Blaugrana de Sant Feliu de Codines, i especialment per l’amic i company de CDC, Albert Llorens. La idea a més va sorgir a partir d’una visita del Senador de CiU Josep Maldonado a Sant Feliu que com a jugador de l’equip de veterans va proposar als de la Penya del Barça aquest acte

La jormada va significar un èxit de participació, especialment a l’institut on es va fer una xerrada sobre la droga a càrrec de Julio Alberto (ex jugador del Barça) i on van participar 90 alumnes de l’institut o més tard amb una xerrada sobre l’esport i el treball en equip al club de Futbol Sant Feliu. La visita del Julio Alberto també va servir per constatar que la droga és una realitat al nostre municipi, i que calen moltes sessions com aquesta, informatives i pedagògiques per evitar que els nostres fills i filles entrin en aquest pervers món. També esperem que aquesta iniciativa sorgida de la societat civil posi les piles a l’Ajuntament en aquesta qüestió fins ara tabú.

Finalment es al vespre, es va fer una xerrada al Centre Civic dirigida als pares i on vam comptar amb la presència de Julio Alberto, Pere Valentí Mora (ex porter del primer equip del Barça), Sr. Prats (ex director del diari Sport), Miquel Tura president de la Penya Els Blaugrana en la que vaig poder assistir i on els pares i mares van poder expressar els seus dubtes i com abordar aquest tema amb els seus fills. Tot plegat molt interessant i esperem que es pugui repetir. Felicitats a La Penya!!

 1. Otra cagada del presidente de cdc en el pueblo. Róc se apropia de una jornada organizada por una asociación deportiva y que contó con dinero del ayuntamiento y la colaboración de los concejales y concejalas del gobierno municipal, según he podio leer en otra web no objetiva, todo sea dicho.

  Lo cierto es que esta CAGADA de Róc traerá cola. De momento, el tal Albert Llorenso que es de CIU y también estaba en la dirección de la asociación organizadora de la jornada anti-drogas, ha presentado su dimisión por culpa de su “jefe” Don Róc.

  También Cristina Buj -vicepresidenta de CIU- ha dejado de asistir a los encuentros de su partido por discrepancias también con el presidente de cdc Don Róc. Es probable segun ella va contando por sitios púlibcos del pueblo que presente en breve su dimisión, aunque el Don Róc le está poniendo muchas travas e impedimientos.

  Todo un espectáculo!

 2. Benvolgut Pepín.

  Curiós que sempre hagueu d’anar amb anònims i noms falsos. No acostumo a respondre a gent que no té ni el mínim valor de posar el nom, i generalment, com sabeu molt bé us borro del bloc. En aquest cas però deixeu-me que us digui que teniu una baixesa moral i ètica que fa venir vomitera. Aprofitar situacions personal greus per fer veure que hi ha divergències polítiques és d’un mal gust exiquit.

  Ves escrivint tonteries, però si haguessis vingut ahir a l’acte amb l’Artur Mas hauries pogut comprovar lo fotudissims que estem. Tot i els vostres putades de nen de pàrvuls intentant que el President Pujol no pugui fer l’acte a la Biblioteca i no responent les instàncies anem de collons.

  Us esteu passant tres pobles però se us acaben el cartuchos i després que nois?. Sort que fer oposició se us dona de conya oi!

  Roc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.