El bloc d'en Pere

El fil dels dies

10 d'abril de 2012
0 comentaris

Vegas Sands Corporation i l’Abadia de Montserrat estableixen una joint venture

Per tal d’establir una sinergia entre la llaminera iniciativa turística del senyor Sheldon Adelson i l’establiment espiritual i també centre d’atracció turística de Montserrat, els dirigents d’aquestes dues entitats han decidit de constituir una joint venture que ajudi al desenvolupament de Catalunya seguint el model que inspira el nostre govern, segons informa l’agència de notícies Nowhere Press.

Aital iniciativa mereix la nostra entusiasta aprovació. La relativa proximitat geogràfica del futur Eurovegas català i el centre espiritual nostrat afavoriria la col.laboració (la sinergia, com es diu ara) entre ambdues iniciatives i permetria treure el nostre malmès país de la crisi; també es farien mútuament de contrapès.
Que bramin els criticaires retrògrads, còmplices intel.lectuals de l’endarreriment que patim -qui sap si no són també col.laboradors intel.lectuals dels brètols que rebenten aparadors en ocasió de la vaga i la manifestació generals-.
Les monges de Santa Cecília de Montserrat s’han ofert a participar en la iniciativa emprenedora. Podrien prestar serveis de reintegració al bon camí de joves descarriades en l’exercici del més vell ofici del món, que rebrà un nou impuls -i no és pas desdenyable la seva contribució al PIB- amb la instal.lació del Macroputiferi del Baix.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.