Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

19 de març de 2010
0 comentaris

Només depèn de nosaltres

D’aquí un parell d’hores estaré volant cap a Girona. Aniré pel d’il·lusions per retrobar-me amb la meva família, amb els meus amics, amb la meva gent. Però sobretot amb tots els patriotes que donarem un segon impuls cap a la independència.

D’ençà l’assemblea del 3 d’octubre, ha succeït moltes coses , de bones i de no tant bones.
Però el conjunt segueix sent molt bo. Potser ens hauríem pogut estalviar alguns ensurts, però no sempre surt les coses com un l’agradaria que fos. Sobretot a la política a on les ambicions inherents en la persona humana, juga males passades i fa que persones intel·ligents i amb sentiments patriòtics, pugin acabar actuant tant estúpidament, que conscientment o no, es dediquen a boicotejar el que abans defensaven amb el cor i anima.

Però com he escrit ahir Perdre’s en discussions minimalistes , els que estem pencant a Reagrupament, hem de ser conscients que el que estem fent, no és per nosaltres, és per Catalunya. Reagrupament té data de caducitat i ens dissoldrem quan aconseguirem la independència, Només puc entendre als companys que es dediquen a discutir si una llista s’ha d’escollir així o aixà, demostres per mi, que no es creuen que la independència està a prop i potser per això pensen que Reagrupament continuarà prou temps que els permetrà fer realitat les seves ambicions polítiques.

Companys, no és això. Desenganyeu-vos  de continuar per aquest camí. La majoria dels reagrupats, estem pencant i compromesos, perquè volem la independència Ja!!.

També faria un crit als companys que segueixen emparrats en crear la seva pròpia plataforma o opció política per la raó que sigui, no els acaba d’agradar Reagrupament.

Companys, si us plau, no caiem de nou amb la típica discussió minimalista i estètica sobre si no m’agrada això o que aquest líder és massa xulo…etc

Davant de l’emergència nacional, cal que siguem tots generessos i fem pinya per aconseguir bastir una candidatura unitària que proclami la independència de Catalunya.

Aquest diumenge hi ha una oportunitat única per continuar avançant en aquest sentit. A la 2° Assemblea de Reagrupament Independentista,  farem el Segon Impuls per aconseguir que la candidatura sigui realitat.

Una candidatura que no és de Reagrupament, és la candidatura de tothom que vol veure Catalunya Independent.
És la candidatura per al SI a la Independència.

Només depèn de nosaltres!!

Endavant les Atxes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!