DIARI DEL CIRC

PER MARCEL BARRERA

22 de febrer de 2010
Sense categoria
3 comentaris

Proeses vietnamites a Albacete

Els pròxims dies anirem fent balanç en aquest bloc del que ha estat la tercera edició del festival internacional de circ d’Albacete, que sota la direcció del català Genís Matabosch ha presentat més 80 artistes de 15 països. Del prop de 30 números que han concursat per emportar-se l’or del festival, n’hi ha un que per la seva qualitat tècnica, proeses a l’aire i espectacularitat destaca per sobre de tota la resta. La companyia del Vietnam Du Siêu Nhân (en català réflex de llàmpec) va aconseguir posar dempeus el públic amb els seus salts aeris de punta a punta de la pista. El circ vietnamita, amb una llarga tradició de números de funambulisme i que ha donat grans personatges de circ, com el pedagog i renovador Alexandre Volochine; ha estat un dels grans triomfadors del festival gràcies a un número protagonitzat per 9 acròbates (8 nois i una noia) d’entre 19 i 30 anys. A l’extraordinària fotografía de Manel Sala “Ulls” que il·lustra aquesta entrada del bloc es pot observar l’increïble salt que la noia de la companyia va fer des de la gronxadora coreana, una mena de trampolí des d’on els acròbates es llencen com si fossin un projectil cap a una base on hi ha els portadors, que són dos acròbates que agafen els àgils abans que s’estampin contra la cúpula de la carpa. El gran salt, que es va fer en la funció de dissabte 21 de febrer i que només estava a l’abast dels trapezistes de Corea del Nord, passarà als annals de la historia del festival.  La resta  del número, executat sense cap errada, va incloure 20 salts espectaculars, entre els quals destaquen un doble salt mortal i un sorprenent salt que va acabar amb l’àgil gafat pels peus dels dos portadors. Esgarrifosament bonic. Veure per creure.  

 

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. May i only state, this blog is exactly what acquired me personally from the morning today. Every time Someone said that, I simply get more and much more enthusiastic about what is actually next. Quite stimulating blog site and extremely rejuvenating suggestions. I am just glad that I came across this particular when I do.
  2. Place all the fantastic things that tends to make all those worried. Sure, of course, To be sure. everything that chat will be incomprehensible. Cheers I’ve zero terms to understand this particular post.Truly I am amazed using this type of publish. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.