DIARI DEL CIRC

PER MARCEL BARRERA

14 de febrer de 2018
0 comentaris

L’estrena del nou espectacle de Mumusic Circus, proposta destacada de la 29 Mostra d’Igualada

El circ estará més present que mai a la Mostra d’Igualada. La 29a edició d’aquest mercat professional de teatre infantil i juvenil oferirà entre el 12 i el 15 d’abril un total de 53 espectacles, onze d’ells de circ. Actuaran Circ Pistolet amb el seu espectacle Quan no tocàvem de peus a terra (premi Zirkòlika 2017 al millor espectacle de carrer), Dékoncert de Solfasirc (IV Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ) i Esquerdes d’Hotel Iocandi, un espectacle premiat també als premis Zirkòlika que s’ha vist poc a Catalunya i que el director de la Mostra, Pep Farrés, espera que pugui servir a la companyia per “entrar al circuit” de contractacions.

Altres propostes de circ seran Espera, de la companyia eia, i No / More de La Tournoyant, un col·lectiu de joves francesos que presenta un espectacle sobre els rols de gènere realitzat amb escales. També es presentaran els espectacles Ludo Circus, de Ludo Circus Show, Rojo Estándar, de Lanórdika circ i dansa, Envà d’Àmer i Àfrica, i Mur, l’espectacle que integra els discapacitats en el circ de la companyia Cia 3.

L’extensa graella de circ inclou l’artista Davel Puente amb el seu espectacle Le Fumiste. Una de les notes de circ més destacades serà el nou espectacle de Mumusic Circus, que estrenarà Flou Papagayo, una coproducció de la Mostra amb FiraTàrrega que protagonitzen Marçal Calvet (verticals, violí i dansa), Marta Camuffi (funambulisme, suspensió capil·lar, patins i dansa) i Clara Poch (veu, dansa i circ). Pep Farrés ha explicat que aquest acord es produeix després de les queixes del sector del teatre familiar amb Fira Tàrrega per la seva falta de suport al teatre familiar.

Amb un pressupost de 150.000 euros. la programació inclou 104 funcions i 54 espectacles, 9 estrenes absolutes i 10 estrenes a Catalunya. La imatge, un gran interrogant dissenyada per Ramon Enrich, sintetitza l’esperit de la mostra: Provocar l’interès en el teatre, més enllà de l’actuació, i que l’espectacle perduri i provoqui reflexions i preguntes.
A la imatge, el nou espectacle Flou Papagayo, de Mumusic Circus


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.