BONA VIDA

Jaume Fàbrega

CRESTA

ENCASADES, FORMATJADES, QUESADILLAS I QUEIJADINHAS

20 de febrer de 2019

QUESADILLAS, ENCASADES I FORMATJADES La quesadilla és una “tortilla “ mexicana (de blat de moro) farcida amb formatge i altres ingredients. En alguns llocs d’ Espanya és un pastís, per tant dolç. Per exemple, la quesadilla herreña, de les Canàries. Retrobem aquest pastís dolç a Veneçuela. A Portugal hi trobem les queijadinhas, dolces, que han

Llegir més

DELICIOSOS FARCITS: DELS CALAMARS AL SUSHI

19 de setembre de 2017

FARCITS, LA SORPRESA A TAULA Un farciment, farcit o farcida és, en gastronomia, una barreja d’ingredients amb els quals s’omple atapeïdament un aliment i que a la gastronomia dels Països Catalans es considera més ric que el mateix ingredient. També sen diu fassit- Alacant- o ple- Balears-. Una dita catalana diu “val més el gall

Llegir més