Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

28 de febrer de 2021
0 comentaris

Què espera l’ANC comprometre’s amb esperonar el CxR? Quantes convocatòries han passat sense fer-ho?

LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT

La incipient República Catalana Independent és tant petita que alguns no la veuen. És un conjunt de cèl·lules mare vives amb l’ànima de l’anhel català confederal de tota i només tota la nació. Alguns malden per avortar-la, alguns no encerten a veure’n l’esplendorós futur:  Catalunya plena i rica, defensora de tots els Pobles lliures en un futur ple d’esperança per a la humanitat.

Fa tres-cents set anys van intentar anorrear-la però encara no han pogut.

Els Consells Locals de i per la República Catalana en són la possible i també incipient nova organització territorial, que al costat del Consell General (per la República) a l’exili a Waterloo, són les primeres institucions de la nova República lliures de les urpes autonòmiques de l’estat espanyol i lliures de la falsa democràcia dels invasors.

Com les Consultes per a la Independència, els Consells Locals de la República i per la República s’han d’estendre per tot el territori de la nostra Nació, àdhuc a l’exterior. Allà on hi hagi tan sols dos o tres catalans lliures ja hi pot haver un Consell Local.

Catalans lliures, fem-nos més lliures encara, inscrivim-nos (censem-nos) al Consell per a la República Catalana abans esmentat, empadronem-nos, esdevinguem voluntàriament ciutadans de la nova República, sumem-nos a la iniciativa dels Consells Locals territorials, de les Assemblees territorials i sectorials, dels grups del Debat Constituent, dels Comitès de Defensa de la República ‘CDR’, … estructurem i alliberem de mica en mica i pas a pas nous territoris i noves accions.  Si hem de controlar i alliberar el territori, comencem estructurant-lo i apoderant-lo.

En compliment del Mandat del Poble i per al Poble emès en el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, vinculant, del 1r d’octubre del 2017, Edifiquem la nostra nova i incipient República, sense demanar permís a ningú i sense esperar ordres de ningú.

La Nació sencera, la Llengua catalana, l’Estat independent i la Constitució breu, clara i urgent.

Lleials al 1r octubre edifiquem la República Catalana Independent.
Inscrivim-nos al Consell per la República.

Josep Vilalta, Joan Sabata, Salvador Molins, …
Consell Local de la República Catalana, del BIC
(Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002)

PS: Què espera l’ANC comprometre’s amb esperonar el CxR? Quantes convocatòries han passat sense fer-ho?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!