Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Titulars

Publicat el 10 de març de 2010 per vicent

Fa anys que quan em pregunten on m’agradaria treballar, fora de VilaWeb, conteste que al Headlines Desk del New York Times. Són unes taules de luxe on uns periodistes fantàstics es dediquen només a posar els titulars. Ells no escriuen els articles sinó que els periodistes quan ja els han escrit, si van a les capçaleres de secció o portada, els els porten a ells. Ells se’ls lligen amb tota la calma del món i passen una bona estona estudiant quin ha de ser el titular perfecte. Ben sovint he esperat el Times del dia de després de les eleccions presidencials (n’he viscut unes quantes allà) per admirar com en un titular de tres línies, excepcional, s’explicava el contingut sencer del diari.

Aquesta vesprada a la redacció hem jugat al Headlines Desk. Implicava un risc parlar del que faria el Madrid, per allò de la mala fortuna però el titular ha quedat fixat i és aquest que podeu veure:  ‘El Madrid només hi posarà el camp’. Elegant. Que va més enllà. I còmplice. No? Si m’ho permeteu crec que està a l’alçada del Headlines Desk.


  1. Avui paga la pena. Aquesta vesprada un client fatxa que tinc ha eixit corrents i em fa: “me’n vaig a veure com perd el Madrid. Ah, però si va guanyant, canviaré de canal, tinc el GOL…per  sols 15 €/mes”.
    Jo ni m’ho vaig  plantejar, però a la fi, l’he vist entre el Canal 8/buit i la TV3.

    En Canal 8/buit, continua havent-hi eixe antimadrilenyisme visceral, malgrat que tenen Carboni fent el bamba per allà. Indeleble, malgrat totes les  ideologies   que s’hi  fan i es desfan.
    La filial de la Corpo, continuen sentint eixa por/ respecte acoquinat  a l’enemic. Que no adversari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.