Tweets voladors a Vic

Deixa un comentari

Avui he participat a Vic a la jornada sobre publicitat als mitjans digitals organitzada per la Universitat i pels bons amics de Nació Digital. Com que ja em comence a acostumar a com funciona això del tweet he vist ràpidament que l’audiència ho anava seguint amb interés a base de piular i m’hi he sumat.

I ha passat una cosa que m’ha deixat perplex. En la taula rodona on jo participava el Joan Sabaté ha decidit fer referència a una antiga entrevista que em va fer fa molts anys ell mateix per al diari Avui, parlant de com serien els mitjans digitals del futur, o siga els d’avui.

Quan l’ha començat a llegir he vist que des del públic Marc Roca ha piulat que la voldria veure, l’entrevista, i abans que jo mateix poguera entendre què estava passant XavierBC ha trobat l’entrevista en alguna pàgina web antiga i per tant l’he pogut veure des del mòbil. I això segons després que el Joan començara a parlar. Ha estat divertit perquè quan ha anunciat que llegiria l’entrevista jo he pensat ai mare meua, a saber què devia dir. I he estat a punt de demanar-li que me la deixara mirar primer. No ha calgut, però, perquè mentre jo pensava això els tweets, i els twittaires, me l’han portat al mòbil aconseguint que jo he restara meravellat, una vegada més, de l’eficàcia de la tecnologia.

(El relat tweet de la conferència el trobareu ací)

Aquesta entrada s'ha publicat en Sense categoria el 1 de juliol de 2010 per vicent