Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

3 d'abril de 2014
0 comentaris

Ocine ha comprat els antics Lauren Costa Brava

Diari de Girona va publicar ahir la notícia “Ocine comprarà els cinemes de Blanes“, en què s’informava que es preveia tancar l’acord entre Catalunya Caixa, actual propietària de la multisala, i la cadena Ocine i demostrava fotogràficament que ja hi havia operaris treballant-hi en tasques de neteja. A l’edició d’avui del mateix rotatiu gironí s’ha recollit declaracions de l’alcalde blanenc celebrant la notícia. I aquesta mateixa tarda, hem pogut comprovar que al web d’Ocine ja hi ha la sala de Blanes integrada al grup. Per la seva banda, a l’edició d’avui d’El Punt Avui Comarques Gironines, s’ha publicat la notícia Blanes podrà tornar a veure cinema.

FOTO © Ocine Anagrama de l’empresa Ocine


No hi ha encara cap confirmació oficial de part de l’empresa sobre la data que es recuperarà el cinema a la metacomarca de la Marina de la Selva. Diari de Girona apuntava la possibilitat que fos cara a Setmana Santa i El Punt Avui, que esmenta el fet que l’empresa no fa cap declaració sobre la compra de la multisala, assenyala que no hi ha data d’obertura prevista.

Des de feia setmanes hi havia indicis, molt precaris però esperançadors, que una empresa concreta compraria el multicines de Blanes. De fa pocs dies, els rumors que Ocine era la compradora van córrer insistentment per Blanes i rodalies —sembla, a més, que els que anaven al Caprabo del costat veien alguna furgoneta d’Ocine al davant de l’edifici—. Finalment s’ha confirmat.

A les notícies de premsa es parla d’unes reformes que s’han de fer a les instal·lacions, entre les quals no es deixa d’apuntar la digitalització i dotar l’equipament de projecció 3D. Certament, si abans de reobrir s’hagués de tirar endavant aquestes reformes, semblaria just que per Setmana Santa estiguessin funcionant. Per altre cantó, el període vacacional de Setmana Santa és atractiu per a la taquilla cinematogràfica de Blanes, éssent com és una ciutat i un entorn amb molt de turisme de segona residència, cosa que incrementa notablement el volum d’espectadors potencials. Per tant, tampoc s’hauria de descartar que s’obrís ràpidament (potser cara a l’11 d’abril), amb les sales adecentades, es cobrís Setmana Santa i els blockbusters que l’envolten i, cara a maig o potser més aviat el començament de juny, es tanqués algunes setmanes, per a deixar l’equipament llest amb moderna tecnologia cara a la programació d’estiu. Semblaria que si hi ha personal que ho està netejant, ara, no s’hauria de descartar que finalment s’acabés tirant endavant aquesta darrera possibilitat. O fins i tot que s’encaressin les reformes sense tancar novament i sense destorbar especialment les sessions de caps de setmana.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!